Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: Инстаграм
Дженифър Лопес и Бен Афлек Снимка: Инстаграм

Преди това звездата пусна и музикален албум, вдъхновен от мъжа ѝ Бен Афлек

Дженифър Лопес често е била пренебрегвана през своята дългогодишна кариера на певица и актриса. Затова и не е чудно, че реши да похарчи 20 млн. долара от богатството си, за да направи филм за своя сложен любовен живот.

54-годишната звезда призна, че отказът от обвързване с някое киностудио при създаване на “Това съм аз... Сега: Любовна история” е осъзнат избор. По този начин е имала свобода да представи нещата така, както ги чувства. Още повече че лентата е част от триптих, включващ още един филм с неразказани до момента нейни любовни истории, и пускането на нов музикален албум, вдъхновен от силните чувства към нейния съпруг Бен Афлек. Актьорът се появява за кратко в продукцията, но се твърди, че я подкрепя напълно в нейното създаване.

Филмът не е типично биографичен, подобно на тези, които колежките ѝ Тейлър Суифт и Бионсе пуснаха миналата година, за да рекламират нови албуми и световни турнета. Той е смесица от

истински случки от живота

на Лопес, мюзикъл и фентъзи

Някои филмови критици го нарекоха прекалено откачен и скъп неин каприз, но пък други я защитиха и коментираха, че с представения нестандартен поглед към своя живот спокойно може да се насочи към създаването на научнофантастични блокбастъри.

“В кариера, продължила над три десетилетия, тя е продала милиони албуми и се е снимала в безброй филми, които са генерирали повече от милиард долара приходи. Участвала е в церемония по встъпване в длъжност на американския президент. Имаше собствено шоу в Лас Вегас. Затова може да изглежда странно да позиционирате някой толкова известен като аутсайдер, но Лопес често е била недооценявана, независимо дали става въпрос, че не получи “Оскар” за участието си във филма “Да свалиш Уолстрийт”, или че трябваше да пее с Шакира на “Супербоул” през 2020 г., след като и двете заслужаваха да бъдат хедлайнери на прочутото спортно събитие”, отбеляза Би Би Си.

Филмът може да се възприеме и като ретроспективен поглед на нейните таланти да пее, танцува и играе пред камера. Първоначално тя замисля кинопродукцията като събиране на големи звезди като Тейлър Суифт и Ариана Гранде. Повечето поканени обаче деликатно ѝ отказват с мотив, че имат други ангажименти. “Когато изпълнителите смятат, че сценарият не е достатъчно добър или се притесняват, че ще изглеждат зле, отговарят по този начин. Знам го. Аз също съм го правила”, казва Лопес и допълва, че няма да хаби енергията си, за да убеждава холивудски знаменитости, че не би ги изложила.

Тя също не крие, че и съпругът ѝ се е чувствал неудобно да бъде представен като вдъхновение за създаването на трилогията. По думите ѝ Бен Афлек винаги е имал

проблем с това

да демонстрират

публично

любовта си

Даже това е била една от причините за разваляне на първия им годеж през 2004 г. Когато отново се събират след 18 г., актьорът се опитва да обясни на любимата си, че личните неща са свещени и специални точно защото се държат далеч от чужди погледи. По отношение на филма обаче не мисли така, защото го възприема като част от вдъхновението, което тя получава да твори след сватбата им. Затова в него има моменти и на възходи, и на падения от техните романтични отношения. Основната сюжетна линия внушава, че Лопес непрекъснато се е спъвала в своите любовни връзки, защото е забравила да обича себе си. Чак след като е осъзнала това и се е освободила от него, е намерила своята сродна душа.

“Бен всеки ден ми казва, че трябва да се ценя. Чувствам се спокойна около него. Заради него аз започнах да се приемам такава, каквато съм. Да

обичам всичко, което правя,

дори и да приемам грешките,

които допускам”, казва певицата. Във втория филм “Най-великата любовна история, която никога не е разказвана” тя разкрива и невероятно романтичния подарък, който Бен Афлек ѝ дава за първата им Коледа, след като отново са заедно. Това е книга с всички любовни бележки и имейли, които ѝ е писал, когато се срещат за първи път. Оказва се, че той ги е пазил близо 20 г. Когато вижда, че тя ги показва на сценариста на лентата и обсъждат как да намерят подходящо място в нея, актьорът първоначално е леко стъписан, но след това бързо осъзнава, че това е част от изкуството, което съпругата му в момента създава. И няма как тя да обясни на своите почитатели каква непоправима романтичка е, ако не разкрие и тази важна част от разказа за своя живот, белязан от четири брака и много повече професионални възходи и падения. Филмът показва и част от ежедневието на певицата – изпотена от тренировки и без грим тя провежда телефонни разговори от кухнята си с мениджъри, хореографи и сценаристи точно както винаги го е правила през годините, докато се превърне в едно от най-разпознаваемите лица на шоубизнеса и да получи своя звезда в холивудската Алея на славата.

Певицата отмени концерти от турнето си в САЩ

Дженифър Лопес се отказа от 7 концерта от турнето си в Северна Америка.

Някои американски медии пишат, че това се е наложило заради слаби продажби на билети. Други обаче спекулират, че може да е свързано с някакви лични ангажименти, тъй като обхваща дати между 21 и 30 август, малко след рождения ден на съпруга ѝ Бен Афлек. Той става на 52 години на 15 август.

Певицата издаде деветия си албум “Това съм аз... Сега” в средата на февруари и планираше да изнесе 30 концерта в САЩ и Канада, за да го рекламира. Той обаче не успя да достигне голяма популярност в музикалните класации. При дебюта си се нареди на разочароващото 38-о място в списъка на “Билборд” “Топ 200”. 

Дженифър Лопес
Дженифър Лопес

Това е девети албум за Лопес, която реши да финансира сама издаването му, както стори и с биографичния филм към него. Състоянието на певицата се изчислява на около 500 млн. долара, като освен от музика и кино тя печели пари и от свои марки козметика, дрехи и напитки.