Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

„Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се жени за нея. Той не я е тормозил. Не знам откъде идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва. Сега синът ми е на работа. Не се крие", това казва Стефка – майка мъжа, който днес беше задържан за побой над жена си.

Кадрите със сцени на домашно насилие се разпространяват в социалните мрежи, като на тях се вижда как мъж бие съпругата си. Според коментарите видеото е снимано от 13-годишната дъщеря на съпрузите, която е станала свидетел на побоя.

Полицията и прокуратурата работят по случая.

Към 13:00 часа днес мъжът, проявил насилието, е задържан в столицата, където се е укривал.

Заснетата ситуация е от неделя. Пострадалата жена и майка й обясниха пред bTV, че не са подали сигнал за насилие, защото мъжът за първи път ѝ посяга. Според съседите - редовно в дома им имало скандали.

„Ние сме се самосезирали по случая, няма сигнали“, посочи Никилой Вътев от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

„Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си. Така е възникнал скандалът. Детето е заявило, че то е направило клипа без знанието им“, посочва районният прокурор Албена Разсолкова.

Мъжът е криминално проявен. Осъждан, но реабилитиран. Преди години жена му пуснала сигнал за насилие, впоследствие отрекла.

Майката на задържания мъж обяснява, че той не е посягал на жена си, а обратното. Имали две деца, като едното е от друг баща.