Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Йоана Николова
КАДЪР: Инстаграм/nikolova_y
Йоана Николова КАДЪР: Инстаграм/nikolova_y

Йоана Николова, едно от Златните момичета на България, е обявена за най-секси гимнастичка за 2021г. и се превъна в най-търсеният фотомодел, а тази година стана и "Мис Февруари" в страниците на немското издание на "Плейбой".

Тя е само на 3 години, когато се влюбва в художествената гимнастика. Определя гимнастиката като "Най-красивото нещо, което една жена може да прави" .

До 18-тата си година вече има пет републикански титли и десетки сребърни и бронзови медали, но тежка контузия и загуба на близък човек слагат край на спортната ѝ кариера. Въпреки това споделя, че този спорт я е подложил на много лишения, но и именно там е изградила своя характер. Нарича залата "Училище за живота".

"В един момент спрях да се боря за медали и престиж и започнах да се боря за сърцата на хората" , допълни тя.

Началото на кариерата ѝ като модел е започнала още докато е била в залата, а различни фотографи ѝ предлагали фотосесии. Още тогава в съзнанието ѝ се зародила мечтата да позира.

Моделката сподели, че не е имала никакви притеснения по време на първите заснети кадри без дрехи.

"Първият път не се притеснявах, нещата станаха много естествено, а резултатите бяха прекрасни и съм много благодарна", заяви тя пред ефира на "Преди обед" по БТВ.

Споделя, че иронично, зад тези еротични снимки всъщност стои едно много притеснително и срамежливо момиче. 

"За мен голотата не е нещо лошо и пошло, това е пълно приемане на себе си, голото тяло излъчва топлина и много смелост, чувствам се уверена, когато се снимам", допълни бившата спортистка.

Йоана споделя, че е намерила функцията на душата ѝ чрез моделството и е послушала сърцето си за тръгването в тази посока на кариерата ѝ. 

"За мен важното е да си добър човек, можеш да залъжеш другите хора, но не можеш да избягаш от себе си, професията не гарантира дали си такъв" , казва бившата грация.

Йоана споделя, че в момента има до себе си партньор, който напълно я подкрепя в начинанието ѝ и това я кара да се чувства щастлива. 

Паралелно с моделството, Йоана учи "Спортен мениджмънт", защото не е искала да се откъсне изцяло от спорта. Споделя, че не ѝ е лесно да комбинира и двете неща, но се чувства по-продуктивна, когато е заета.