Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жана Бергендорф СНИМКА: Мила Иванова
Жана Бергендорф СНИМКА: Мила Иванова

5 години затвор грозят певицата, може да влезе зад решетките

Аз съм Ейми Уайнхаус, тя е в мен и ще свърша като нея. Това е крещяла певицата Жана Бергендорф по време на скандала, след който бе задържана. 

Тя може да лежи в затвора до 5 години заради вандалските си прояви в апартамента на своя приятел. Това показа справка на "България Днес" в Наказателния кодекс.

Певицата бе задържана в полицията преди ден.

38-годишната изпълнителка отишла с приятел на гости в столичния квартал "Овча купел". Около 4 часа сутринта двамата започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом. Домакинът подал сигнал, а полицаи посетили адреса и задържали Жана и приятеля й. Образувано е бързо производство за хулиганство. 

"Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, тя е в мен и ще свърша като нея!", крещяла в несвяст Жана. Спътникът на Бергендорф е бил човек, който също като нея си падал по опиатите, а двамата често се мотаели в клубовете, в които тя пее "за жълти стотинки", твърдят близките й.

"Жана влиза в специализирани заведения, където я детоксикират, и като излезе, се започва пак същата история. Едва ли ще се откаже, невъзможно й е", споделят хора от обкръжението й.

Повече по темата четете тук