Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евтим Милошев
Евтим Милошев

Дългоочакваното продължение на сериала “Дяволското гърло” тръгва от 29 февруари по Нова тв

“Първо, не сме психопати”, обяви продуцентът Евтим Милошев веднага след прожекцията пред журналисти на страшния първи епизод от “Есента на демона”. Така е наречен вторият сезон на най-добрия български сериал “Дяволското гърло”.

“Това е проект не за някакъв психопат, който прави оригинални, екстравагантни и твърде жестоки престъпления, а история за справедливостта, която е голям дефицит в нашето общество”, каза Милошев.

Мистериозни серийни убийства сковават в ужас Велико Търново, а следите водят не само към историята на красивия град, но и към езотерични практики. Това накратко е прелюбопитната история на дългоочакваното продължение на сериала.

“Това, което се случи с Мартин Божанов - Нотариуса, и всичко, което последва в публичното пространство и новинарския поток, е най-големият пиар за този проект”, каза Милошев.

Продуцентът Евтим Милошев и Теодора Духовникова на предпремиерата на "Есента на демона"
Продуцентът Евтим Милошев и Теодора Духовникова на предпремиерата на "Есента на демона"

Точно жестоко убийство събира отново профайлъра Мия Язова, в чиято роля е Теодора Духовникова, и следователя Филип Чанов (Владимир Карамазов) - главните герои от първия сезон на “Дяволското гърло”, които работеха заедно в Смолян. Този път обаче историята се развива във Велико Търново. Там ще състои и галапремиерата на сериала на 29 февруари. Оттогава тръгва и в ефира на Нова тв. Както в първия сезон, локацията е герой в повествованието и тя неслучайно е Велико Търново. “Това е град, в който в исторически план насилието много силно е присъствало по времето на Асеневците и след като идват османците”, разказа Милошев.

“Радостен съм, че имаме възможност да разказваме толкова брутални истории”, каза режисьорът на сериала Павел Веснаков. “В началото става дума за нарушеното чувство на справедливост в убиеца, но то важи за повечето от нас в живота, който водим”, добави той.

В сериала участват Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и др.

Това е първият сериал, който печели престижното отличие “Златна роза”.

Теодора Духовникова отново влиза в ролята на Мия Язова, а към актьорския състав на продължението на "Дяволското гърло" се присъединява и Димо Алексиев.
Теодора Духовникова отново влиза в ролята на Мия Язова, а към актьорския състав на продължението на "Дяволското гърло" се присъединява и Димо Алексиев.