Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радиоводещият Петър Волгин СНИМКА: "24 часа"
Радиоводещият Петър Волгин СНИМКА: "24 часа"

Всяка минута, в която настоящето правителство продължава са стои във властта, нанася непоправими вреди на България. Това със сигурност е най-некомпетентното, най-нахалното и най-подлизурски настроеното по отношение на чуждите началници правителство. То не просто нанася вреди, то е срам за България. Имаме премиер, който тропа с краче и настоява да бъде външен министър, защото "искал да пътува".

Имаме военен министър, който няма да се стърпи, докато не вкара България във войната в Украйна. Имаме лидер на основната партия в управлението, който прави "стратегическите" си планове едва след като е чул какво "Найо каза". Имаме джобен генерал, който си мисли, че ще излекува комплексите си, като сложи ръка върху всички служби.

Това не са политици. Това са герои от абсурдистка пиеса на Йожен Йонеску. И ако при онези театрални персонажи има и някаква симпатичност, настоящите им български политически аналози предизвикват единствено присмех и презрение. Наистина живеем в някакъв лош сън, в който абсолютно нефелни лица са получили възможност да се разпореждат със съдбините на България. Тоест получили са възможност да загробят България. Ако нашата държава все още има някакво чувство за самосъхранение, тя трябва час по-скоро да се освободи от тези мъпети. Колкото по-бързо тези евроатлантици изчезнат не само от властта, а и изобщо от публичното пространство, толкова повече се увеличават възможностите България да се върне към нормалността.

*От фейсбук!