Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дара Екимова
Кадър; НОВА
Дара Екимова Кадър; НОВА

„Демоните ти обичат самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си", споделя певицата Дара Екимова пред Мон Дьо по Нова .

Тя разказва, че минава през труден период и започва да губи вяра в себе си, но превръща музиката в свой катарзис.

„Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти", добави тя.

Според нея най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ. „Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Тя е силна жена, аз не бих оцеляла", добавя певицата.

„Аз се влюбвам всеки ден. Обичам много силно", каза тя. Певицата допълва, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ДА", без да е готова за това. Казах „Да", но към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъда честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: „Много те обичам, но не съм готова за това". Човекът до мен познава моите рани много добре. Той заслужава голямо благодаря", казва Екимова.