Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Мис Силикон" Катрин Йорданова СНИМКИ: Инстаграм/katrinyordanova7
"Мис Силикон" Катрин Йорданова СНИМКИ: Инстаграм/katrinyordanova7

Силиконката карала без ръце - с едната галила домашния си любимец, с другата се снимала

Софийската районна прокуратура проверява сигнал за опасно шофиране от Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова.

22-годишната дама вече е обвиняема за шофиране след употреба на кокаин, след като в понеделник полицаи я спряха за проверка в Студентски град. На свобода е с парична гаранция от 5 хил. лв.

Още на следващия ден от Асоциацията на пострадалите при катастрофи внесоха сигнал срещу нея за пътно хулиганство. Става дума за поредния ѝ клип от инстаграм, на който силиконката, която вече наричат Мис Кокаин шофира опасно мерцедес. С едната ръка се снима с телефона, с другата гали кученцето в скута си, а воланът на колата е свободен. В същото време километражът показва над 120 км/ч, и то в градски условия, където ограничението е 50. Според информацията на прокуратурата Катрин се е движила по бул. “История славянобългарска”, където иначе винаги има камера за контрол на скоростта. Това е вторият ѝ подобен клип. През януари тя се снима да шофира с 256 км/ч на магистрала “Тракия”.

Проверката на прокуратурата е за клипа с кученцето. След като не е снимана от камера обаче остава възможността да ѝ се търси отговорност само за пътно хулиганство. Униформените от 2-о районно управление са натоварени със задачата за изяснят цялата ситуация, включително чий е автомобилът, който силиконката шофира. На кадрите се вижда само, че е мерцедес - същата марка, с която беше хваната дрогирана в понеделник. Освен това той има и стикер, на който пише “Република България Народно събрание”. За него от парламента посочиха, че е фалшив. За колата, с която беше заловена дрогирана, адвокатът ѝ Кристиян Мирчев посочи, че е лизингова. След като я пуснаха от ареста Катрин Йорданова изрази съжаление за клиповете, на които шофира опасно, но отрече да е употребявала дрога и заяви, че тестовете и пробите са фалшиви.