Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това е мястото , където е открита колата на Пейо.
Това е мястото , където е открита колата на Пейо.

  • Жена му, с която били в развод, и нейната майка са в ареста за жестокото престъпление
  • Техни приятели закарали тялото на 42-годишният мъж на Витоша
  • Сестра му: Не можахме да го спасим, напълни се с много лоши хора

Пален, докато все още е жив, а след това удушен. Така е починал в страшни мъки убитият в София Пейо Пеев. За смъртта му са обвинени неговата съпруга Габриела и тъща му Красимира.

Пейо и Габриела били в процедура по развод. Тя се изнесла от семейното им жилище.

Двамата

имали 2 деца

Спорът бил за тях и родителските права. Габриела казала, че Пейо е баща само на едното, макар по закон и двете да се водят негови.

В петък вечерта Пейо отишъл с колата си до дома на бившата си възлюбена, за да говорят за децата. Габриела настоявала, че Пейо не може да има претенции към едното, защото не е негово. Мъжът обаче бил категоричен, че е баща и на двете. Започнал тежък спор, а Красимира слушала от съседната стая. След дълги кавги Пейо си тръгнал и изглеждало сякаш всичко е приключило.

Смята се, че в този момент двете жени са се наговорили. Така отишли до колата на Пейо. Навън било тъмно, а заради снеговалежа нямало хора.

Пейо бил залят с бензин,

целта била да

изглежда, сякаш

се е самозапалил

Майката и дъщерята обаче не предвидили, че на улицата има камери, на които се виждало как го заливат.

Той се съпротивлявал и успели да подпалят само краката му. Пеев започнал да се гаси и избил запалката на нападателките си. После влязъл в колата си и се опитал да потегли. Бившата му жена обаче го последвала, както и тъща му, която седнала зад него. 54-годишната жена го хванала за шията и започнала да го души. При опитите му да избяга съпругата Габриела затваряла вратата на автомобила. Тъщата стискала здраво врата на Пейо, докато не спрял да мърда.

След като мъжът издъхнал, двете започнали да се чудят как да скрият тялото. Смята се, че за това са им помогнали техните приятели Йелмаз и Велко.

Двамата взели колата и я закарали почти до хижа “Алеко”. Оставили я на 40 метра встрани с надеждата да не бъде открита. Двамата явно бързали, тъй като

не се сетили

да го преместят

и стоял на

пасажерската

седалка

на пежото си.

По това време сестрата на Пейо започнала да го издирва. Написала публикации в няколко групи във фейсбук, основно на столичния жк “Изгрев”, където той живеел. Няколко души писали, че ще се оглеждат, но никой не споменал да го е виждал.

Заради сигнала в полицията за изчезването на мъжа криминалистите бързо влезли в дирите на престъплението. Тялото било открито вечерта на 19 януари. По записи от камери станало ясно и кой и как го е умъртвил. Аутопсията доказала, че става дума за удушаване - била счупена подезичната кост на 42-годишния мъж.

Разследването на убийството на мъж в столицата в петък е още в начална фаза, обясни Коцев. За съжаление, още един млад човек е с отнет живот в резултат на неуредени отношения между съпруг и съпруга и влошени взаимоотношения заради родителски права, каза той. Днес трябва да се извърши аутопсията, която да даде точната причина за смъртта. На този етап има събрани доказателства за две лица, които са задържани и обвинени за умишлено убийство.

След като трупът бе открит, сестрата на Пейо отново писа във фейсбук. Бях писала, че издирвам брат си, но за съжаление, не успяхме да го спасим. Благодаря на тези, които откликнаха. Полицията го намери убит. Бог да ви пази, напълни се с много лоши хора. Тя сложи и линк към публикацията на “24 часа” за жестокото престъпление.

За убийството са обвинени Габриела и Красимира. От прокуратурата ще искат двете жени да останат за постоянно в ареста.