Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Хекимян СНИМКА: Румяна Тонева
Антон Хекимян СНИМКА: Румяна Тонева

Кметът на София Васил Терзиев стана и си тръгна от срещата, на която той покани общинските съветници минути след началото на обсъждането на бюджета. Това твърди общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян във фейсбук профила си. 

"Кметът Васил Терзиев не обича да му се задават въпроси, особено на живо пред гражданите на София", написа още Хекимян и прикачи видео от въпросната среща. 

Има ли София кмет⁉️ ⛔️ Кметът Васил Терзиев не обича да му се задават въпроси, особено на живо пред гражданите на София. ⏰Минути след началото на обсъждането на бюджета кметът на София стана и си тръгна от срещата, на която той покани общинските съветници. Освен че отхвърли предложението на ГЕРБ срещата да се излъчва на живо, след напускането на залата на Васил Терзиев на трибуната останаха лица, които нямат никакви правомощия да напишат и ред в бюджета, още по-малко да го коментират. 🧮Днес Терзиев беше сам и без екип, който така и забрави да обяви публично. 🗣️След толкова приказки за прозрачност преди изборите за всички вече е ясно: “Промяната” е #позор!

Публикувахте от Anton Hekimyan в Петък, 19 януари 2024 г.

По думите му той е отхвърлил предложението на ГЕРБ срещата да се излъчва на живо, а след като е напуснал залата на трибуната са останали "лица, които нямат никакви правомощия да напишат и ред в бюджета, още по-малко да го коментират". 

"Днес Терзиев беше сам и без екип, който така и забрави да обяви публично. След толкова приказки за прозрачност преди изборите за всички вече е ясно: "Промяната" е #позор!", пише още общинският съветник от ГЕРБ.