Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радиоводещият Петър Волгин СНИМКА: "24 часа"
Радиоводещият Петър Волгин СНИМКА: "24 часа"

"Демокрацията е чудесно нещо, когато печелим ние, но трябва да бъде премахвана винаги, когато губим". Това е символ-веруюто на евроатлантиците по света и у нас. Тези дни в Сърбия наблюдаваме поредната реализация на тази максима. Загубилите изборите евроатлантически партии веднага заявиха, че вотът трябва да бъде повторен. Фалшификации и манипулации имало.

Мога да се обзаложа, че ако бяха спечелили днешните протестиращи, за никакви фалшификации и манипулации нямаше да се говори. Технологията, с чиято помощ евроатлантиците искат да вземат властта в Сърбия, е проста - нарича се Цветна революция, макар че по-достоверното име е преврат. Точно така се нарича насилственото идване на власт на една малка група хора. Особено интересното в сръбския случай е, че начело на "революционерите", т.е. на превратаджиите е коалицията, нарекла се "Сърбия против насилието".

Тоест тези, които били против насилието, атакуват държавни сгради и се опитват насилствено да нахлуят в тях под благосклонния поглед на евробюрократите. Същите тези евробюрократи, които се кълнат в демокрацията, но призовават за суспендирането ѝ винаги, когато някоя "неправилна" партия или коалиция дойде на власт след избори. Така че нека внимателно да наблюдаваме ставащото в Сърбия и да си даваме сметка какви "демократи" са всички онези, които изповядват евроатлантическите ценности.

*От фейсбук!