Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъжът пристига на работа с колата, регистрирана на автокъща.
Мъжът пристига на работа с колата, регистрирана на автокъща.

Полицай незаконно е опитал да гледа записи от камери, за да разбере кой е снимал как негов колега ходи с кола, регистрирана на автокъща. За случая в Дупница разказа "24 часа", а от МВР светкавично свалиха табелите на автомобила и глобиха криминалиста.

Веднага след това неговият колега Аспарух отишъл в близката сладкарница и поискал да гледа записи от камери. Нямал заповед, но обяснил, че му трябват уж за бягащ мъж след грабеж. Такъв случай няма, показа проверка на "24 часа". За опита за прикриване се говори и в групата "Забелязано в Дупница" във фейсбук.

"Да ви кажа само в четвъртък беше сниман сина на следовател Метката, а след това неговият приятел Аспарух отиде в сладкарницата да провери камерите за да знаят какво да лъжат. Това нещо може да се провери с дата и час, след което отиде в КАТ при новия директор за който казва, че му е много партия да каже как да покрият Метката", пише Иван Петров. Не е ясно дали Аспарух наистина има контакти с шефа на Пътна полиция, в миналото е парадирал с несъществуващи връзки, казаха запознати.