Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Певицата Милена Славова на излизане от съда, след като спечели делото срещу ЛГБТИ общността.
Певицата Милена Славова на излизане от съда, след като спечели делото срещу ЛГБТИ общността.

В тази война ми писаха хора, които не просто желаеха да умра, а това да стане по гнусен и садистичен начин, разказва Милена Славова за спечеленото дело срещу гей парадите

През комунизма се опитват да я вербуват да дава информация на Държавна сигурност за “Кравая”, но тя отказала

Известната рок певица Милена Славова преди дни излезе победител в съдебната битка с ЛГБТИ обществото заради публикация във фейсбук профила си през 2021 г.: “Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си.”

Пред “24 часа – 168 истории” Милена разказа как и защо е преминала през тази битка.

- Г-жо Славова, Вие вярвахте ли, че ще спечелите делото?

- Не. Бях 50 на 50, защото се нагледах на всякакви ситуации с подкупни системи, съдии, схеми. Това, което ми даваше надежда, е, че хората – познати и непознати, ме подкрепят. Иначе бях със съмнение дали ще спечеля, или не.

- След като съдебният процес започна, много хора Ви подкрепиха. Очаквахте ли подобна съпричастност?

- Не. В интерес на истината, останах изненадана и осъзнах, че този проблем е наболял. И не само за мен, а за голям процент от хората. Ние мислим еднакво и чувстваме еднакво и това е много хубаво, защото слагаме бариера пред развитието на това, което ответният лагер искаше да се случи. Те си поставят планове и проекти, а с нашата толерантност и мълчание ние им отваряме пътищата, като те завземат нови и нови територии. През последните години виждаме за какво става въпрос, но явно на хората им писна по някакъв начин и видяха в мое лице припокриване на това, което мислят. Това е обща победа, не само моя.

Рок легендата е изненадана от подкрепата на хората.
Рок легендата е изненадана от подкрепата на хората.

- Вие сте казвали, че имате приятели хомосексуалисти, които не парадират със сексуалната си ориентация. Те отричат ли тази показност на “София Прайд”, както Вие?

- Да. Това са две различни неща и това не трябва да го виждат децата ни. Покрай този случай ме намери една жена от Ню Йорк и започна да ми изпраща материали оттам, че хората са се надигнали срещу арогантността на ЛГБТИ обществото. Там е тръгнало от мюсюлмански майки, защото в училищата и детските градини се е стигнало до това, че

са изпращани т.нар. драг кралици

(мъже, често хомосексуални, които влизат в образа на жена – бел. ред.), които да танцуват пред децата, да се разголват и да си показват всичко. Даже аз съм виждала такива видеа на 2 - 3-годишни деца в детски градини как отпред им се чепи някакъв мъж, облечен като жена, с мигли, перука, точно като травестит.

Отиват специално, за да си играят с децата. И тази жена от Ню Йорк ми изпрати линкове от Канада и Щатите, където се събужда движение, регистрирано преди месец и половина, срещу ЛГБТИ обществото. Последователите им вече са над 1,5 млн. души. В тях дори участват различни организации на лесбийки, които са против налагането на джендър идеологията сред деца.

Жената ми написа, че България, накъдето е тръгнала, те оттам се връщат, защото това е дошло от САЩ. Изсипват се милиони за пропаганда на това мислене у нас и за възпитание на поколенията. В Щатите искат родител 1, родител 2 и трета тоалетна да изчезне заедно с операциите за смяна на пола.

Това е много болезнена тема. За радост нещата у нас идват много по-бавно, защото хубавото на българите е, че сме по-консервативни и някак си държим повече на семейството, ценностите, ако щете и на религията. Някак си моралът ни е по-друг и това ни е опазило донякъде проблемът да не се разпространи така, както е в Европа например.

В Америка има щати, в които ЛГБТИ са напълно забранени, но в други са разрешени. Доналд Тръмп казва, че ако отново стане президент, ще забрани със закон децата да се питат в това отношение. Те трябва да се възпитават и когато станат пълнолетни, да правят каквото искат. Но дотогава да не им се дават никакви права. Нито на родителите на тези деца, които да ги оперират насилствено за смяна на пола. На дете на 12 - 13 г., което не е психически узряло, не трябва да му се намесват в хормоните.

За това народът в България трябва да е с твърда позиция. Да, има закони, които отричат все още родител 1 и родител 2, но сме свидетели на новите политици, които искат да променят конституцията, защото искат да вземат огромни субсидии от чужбина. Просто правителството ни е под всякаква критика. Чудя се въобще как народът все още не ги е измел до момента.

- Покрай тази битка осъзнахте ли защо тези хора искат да парадират със сексуалната си ориентация на “София Прайд”?

- Странното е това, че хората, които аз познавам с различна сексуална ориентация, не искат да парадират. Точно това е разделението между тях. Повечето

не подкрепят това арогантно навиране в лицата на този тип сексуалност

на хората, които не са като тях. Напротив, моите приятели са на мнение, че това изостря все повече приемането на хомосексуалистите от останалите.

Гледайки снимки от тези гей паради, мисля, че те искат нормалните хора и децата да свикнат с този тип обноски и налагане на стереотип, че те са по-специални и трябва да контролират и да дърпат конците.

И другите като едни тихи мушици да седят и да търпят. Това нещо се насажда – едно поколение, 2 - 3, и след години на никого няма да му прави впечатление, че е подвластен на такъв натиск, и ще го смята за нормално. Освен това към ЛГБТИ искат да прибавят още няколко букви отзад.

Четох, че искат да вкарат педофилия и кръвосмешение – секс между майка и син или баща с дъщеря. Освен това тази показност по улиците, да си гол и всички да те виждат… В Европа съм виждала записи на хора, които ходят чисто голи по улиците. Това е болестно състояние, казва се ексхибиционизъм, което е диагноза. Ако се даде на тези болни хора да контролират и да налагат правила, това за мен е извън всякакви норми. Все едно е спряно лечението на лудите и те са пуснати по улиците.

- Взехте ли някакви мерки срещу смъртните заплахи, които получихте от ЛГБТИ обществото срещу Вас и дъщеря Ви по време на делото?

- Хората са издирени, адвокат Янева им пусна писма, предупредени са, че ще им се търси отговорност. Скъсах си доста нервите. Тази битка ми отне много от личното време и енергия. Занимавах се с подли хора -

тези, които ми писаха… нямате представа за какви хора с извратено съзнание говорим.

Те не само желаят да умра, а и това да стане по суперсадистичен и гнусен начин – ако може да хвърчат черва и кръв. Те имат психични проблеми. В главата на един нормален човек няма как да се появи такава мисъл. А тези гнусни изрази и помисли ми показват, че са хора с увредена психика. Те са опасни за обществото и са като скрити бомби, защото не се знае кога ще избухнат. Заради това, че е неразбран, може да направи престъпление, и то по начина, по който си го представя. И това е жив садизъм.

- Смятате ли, че “София Прайд” трябва да бъде забранен?

- Ако върви по този път, по който върви в момента, абсолютно трябва да бъде забранен. Вижда се натиск в училищата, тази литература, която я пробутват от „задния двор“ и намират начини да зарибяват децата зад гърба на родителите. Това трябва да бъде забранено със закон.

- Какво мислите за нападението на “Хамас” и зверствата, с които Израел отвръща?

- Четох, че се готви Украйна да бъде територия на Израел, защото Израел припознавал Украйна като своя родина и енергийно много им допадала. Бях в едно предаване и гостите преди мен бяха експерти по анализиране на войната. Те казаха, че в момента Америка твърди, че Израел са добри, а тези, които ги бомбардират - лоши. В същото време защо Израел им отвръща по същия начин, като стреля по жени и деца? Защо като руснаците не направиха коридор за мирните жители? Обясняваха, че начинът, по който Израел са постъпили, е напълно терористичен.

- Как и кога според Вас ще завърши конфликтът в Украйна?

- Следя американски сайтове, тяхната камара и Тръмп. Чета хора, които се занимават с тази война, и съм на мнение, че тя е бизнес. Тръмп казва, че НАТО няма работа там и че това е лична война на Джо Байдън с Русия, защото са му бомбардирали бизнес за милиарди и е загубил доста. Не трябва парите на американците да отиват за войната на Байдън.

- Ще Ви върна малко назад във времето, когато още от дете сте били с бунтарски дух. На колко бяхте, когато решихте, че музиката е Вашето призвание?

- Започнах да го осъзнавам някъде около 5-и клас. Майка ми ми беше казвала, че мога да пея и съм го правила още в детската градина. Спомням си, че много обичах да пея в старите трамваи. Майка ми все ме почукваше и ми казваше: “Тихо! Сега не”, но хората ми ръкопляскаха. И в 5-и клас реших, че искам да се занимавам с музика и се самонаучих да свиря на китара. После на екскурзии свирех и пеехме разни песни. А животът ме завъртя така, че влязох в шоубизнеса. Бях модел на спортно-елегантни дрехи в училище. Пътувахме с много звезди.

Като млада Милена сама си шиела дрехите и си моделирали обувките.
Като млада Милена сама си шиела дрехите и си моделирали обувките.

- Сега имате проблеми с изказванията си по различни теми, а какво е било по времето на комунизма?

- Още от училище скачах срещу неправдата и съм изказвала мнението си. Например аз не бях комсомолец, защото ме наказаха. Не бях достойна, защото бях против всичко, което ми се налага. Стигнах до пионерче. След това, когато започнах да пея, бях поканена от група “Кукери” в Съветския съюз и там ме пуснаха. Прибирайки се от турнето, те ме поканиха да замина с тях за Западна Германия, но тогава разбрах, че има една камара доноси срещу мен в районното и няма да ми издадат международен паспорт. Можех да ходя само в СССР.

Имах проблеми с кварталния и с всички тайни ченгета около мен

Телевизията не ме показваше, въпреки че аз започнах да трупам фенове с “Рок трио Милена”. Когато дойде перестройката, България реши да покаже пред СССР, че е модерна и има групи, които са шарени и с различен стил музика.

ЦК на Комсомола започна да ни кани да пеем на студенти и беше голям купон, защото ние бяхме почти на тяхната възраст. Хората много ни харесваха и така цяла България разбра за нас, защото не бяхме виждали нито радиоефир, нито телевизия до този момент. БНТ реши да ме показват, но да не се виждам много, ако може, а само да се чувам.

- Как успявахте да поддържате стила си преди 1989 г.?

- Нямаше такива ботуши, каквито искам, нямаше и облекло. Дрехите си ги шиех сама от 5-и клас. В Народния театър имаше един обущар, който правеше обувки по поръчка, много качествени, за различните представления. Страхотен майстор.

При него си поръчвах основата на обувките, а от железарията си купувах катарами и капси. Междувременно като малка бях гледала баща ми как си прави калъфки за ножове. Той беше турист и имаше големи, красиви ножове, на които им шиеше калъфките. Знаех от него откъде купува кожи и как работи и благодарение на това и на неговите инструменти аз си наковах ботушите. Сложих им синджири, катарами. Направих ги абсолютен пънк.

- Съдебните дела, през което преминахте напоследък, успяха ли да Ви накарат да си мерите думите?

- Не. Не ме промениха с нищо. По-хубаво от това да казваш нещата директно, няма. Да таиш някакви неща в себе си е отрицателна енергия, която разяжда човека и го прави вреден за обществото. Против съм лицемерието и си спомням как навремето се опитаха да ме вербуват да стана “слушалка” и да предавам разговорите от “Кравай”, като ми гарантираха, че няма да имам проблем с радио и телевизия. Казах им, че не съм такъв човек и никога няма да го направя.

Омерзена съм, че откакто стана този проблем с ЛГБТИ, Министерството на културата ми отхвърля проектите. Тази година за 13-и път направих Power of Music Festival, чрез който стимулирам млади автори да пишат българска музика и ги събирам от цяла България. Умишлено съм отхвърляна, защото хора в комисията, които оценяват проектите, симпатизират на ЛГБТИ обществото, обвързани са финансово с тях. За разлика от тях “Музикаутор” подкрепиха фестивала ми, за което им благодаря. Преди 2 години определени хора ме предупредиха да си затворя устата, защото ще има последици. Аз им казах, че няма как да си я затворя. И ето ги последиците…