Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Паузата между двата сезона в българския футбол бе кратка и феновете трябваше да чакат само няколко седмици, преди отново да насочат погледите си към родната efbet Лига. 

Платформата за онлайн спортни залози - efbet.com, предлага интересни коефициенти за бъдещ шампион и за първия кръг от първенството, докато в същото време компанията, която е и генерален спонсор на родния елит, предлага и нов бонус за мачовете - Бонус 150х50 лв. след всеки кръг

Лудогорец за пореден път е големият фаворит за шампион на България

Големият въпрос, който родният запалянко си задава вече повече от десетилетие, е дали отново Лудогорец ще успее да защити титлата си. По изключително труден начин "орлите" финишираха с точка преднина в крайното класиране, като два кръга преди края бяха втори. Но устремът на конкуренцията е сериозен и предвещава непредсказуем сезон 2023/24. 

Въпреки това разградчани си остават сериозният фаворит за шампион на България. Топ коефициентът “орлите" да го постигнат за 13-ти пореден път е 1.80* на efbet.com.

Макар и без Игор Тиаго, който беше продаден за баснословна сума, шампионите имат необходимата селекция да продължат да доминират у нас. 12-те поредни титли обаче са големият фактор за формирането на този коефициент и очакванията за поредна защита на трофея. 

Има ли кой да спре Лудогорец в efbet Лига?

По традиция в последните години най-близо до разградчани е ЦСКА-София. "Червените" бяха изключително близо да го сторят през миналия сезон, като бяха лидери два кръга преди края. Ставката този път да съумеят да преборят "орлите" е 2.60*.

Изненадващо или не, следващият отбор с най-добри шансове да спре "зелената" хегемония не е Левски, а ЦСКА 1948. Тимът грабна бронзовите медали и показа огромно израстване, което продължава вече години, като блести и с хубава селекция за момента. Отборът за пръв път е в Европа, а предпоставките за добър сезон са налице. Коефициентът на efbet ЦСКА 1948 да стане шампион е 8.00*, докато за Левски е 15.00*.

Началото на efbet Лига е ТУК

Шампионът на България излиза да брани титлата си още в първия ден, в който се подновява първенството. "Орлите" ще се изправят срещу пълния дебютант в елита ни – ПФК Крумовград, като коефициентът на efbet за успех в полза на гостите от Разград е 1.26*. Ставката пък за победа за домакините е 13.50*, а пазарът за равенство е оценен на 7.30*.

Още в първия кръг предстоят два изключително интригуващи сблъсъка. Първият е в събота (15.07) и противопоставя третия срещу четвъртия от миналия сезон. Коефициентът за успех на Левски на "Георги Аспарухов" срещу ЦСКА 1948 е 2.50*, а за триумф на Атанас Рибарски и компания е 3.45* (съответно за равенство – 3.20*).

Разбира се, няма как да пропуснем дербито на Пловдив. Локомотив приема на "Лаута" градския си враг и ставката за това да съумее да победи госта си е 2.60* (и съответно 3.25* да загуби). При последната им среща завършиха наравно, а пазарът за нов Х е оценен на 3.20*.

Нов бонус за българския футбол от efbet 

Новият сезон идва и с нова оферта за потребителите на efbet.com -

Бонус 150х50 лв. след всеки кръг". Чрез нея платформата за онлайн спортни залози раздава 150 бонус награди на стойност 50 лева всяка и под формата на безплатен залог (30 бонус награди за пазарите преди старта на мачовете и 120 бонус награди за пазарите на живо).

За да могат потребителите да вземат участие в бонус предложението ПРЕ-МАЧ, то е необходимо да направят множествен залог (поне 2 мача), в който да се съдържа поне един пазар от двубой от efbet Лига. Минималният залог, който трябва да бъде направен, е 15 лева. Същата е логиката и за мачовете НА ЖИВО, като разликата е, че не е необходимо залогът да бъде множествен (може да бъде и единичен). 

150-те печеливши ще бъдат обявени на сайта „liga.efbet.com“ 48 часа след изиграването на последния мач от кръга. Повече подробности за бонуса, както и правила и условия, може да научите на efbet.com.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.