Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евродепутатът от СДС Александър Йорданов СНИМКА: Фейсбук/ Личен профил
Евродепутатът от СДС Александър Йорданов СНИМКА: Фейсбук/ Личен профил

България вчера се представи като единствената рускодупедавска държава, в която достойният украински президент Володимир Зеленски не бе посрещнат по протокол като държавен глава.

При това той дойде на крака да ни благодари и никога не е говорил или действал срещу нашата страна.

Затова пък добре си спомням как посрещахме с най-високи почести някои македонски президенти и премиери, които не минава ден да не храчат срещу държавата ни, и да не създават проблеми на нашите сънародници, македонските българи. А те, както добре знаем са основното или както още се нарича коренното население на Северна Македония.

Ще кажете: двоен стандарт!? Не. Просто "българска работа". А този израз отдавна е синоним за работа, свършена през куп за грош, не като хората.

Но има и нещо още по-тревожно. Ако бе спазен държавният протокол и президентът Зеленски бе посрещнат, както той повелява, със сигурност щяха да се намерят куп "израждани" простаци, които да изкрещят простотиите си срещу него. Но пък така щяхме да се представим с истинския си лик пред света, такива каквито сме в действителност. И щяхме да влезем в световните новини.

Разбира се, не по-малко скандално бе говоренето на президента Румен Радев, както и меракът на тези, които го избраха, първи да се снимат с украинския президент. Но за този техен гьонсуратлък вече писах.

А снимката е също от вчера. От посрещането на президента на героична Украйна в Прага, Чехия.

*От фейсбук