Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Още преди да се знае нещо повече от факта, че дъщерята на главния фашист на РаZсия Александър Дугин е убита, беше ясно едно: Москва ще превърне това събитие в опит да постигне ако не обрат, то поне някаква компенсацията за пълното си поражение на международния морално-информационен фронт. И се започна…

Въпреки, че по руските закони само Следственият комитет има право да оповестява данни за разследване на подобни случаи, най-гузната руска силова служба ФСБ наруши това правило. Наследниците на КГБ, които носят най-голяма вина за катастрофално грешната преценка как ще реагират украинците на руско нашествие и така направиха Кремъл за смях с тяхната операция “Киев за три дни”, не можаха да изчакат от ( нещо като )приличие да мине поне седмица. Мълниеносно се изказаха, че са разкрили извършителя за няма и два дни.

За сравнение: истинските убийци на Борис Немцов, демократичната лидерска алтернатива на Путлер, не са разкрити и до днес – 2734 дни, след като той беше разстрелян демонстративно буквално под прозорците на кабинета на Путлер в Кремъл. Никой не вярва също, че тикнатите в затвора чеченци са истинските убийци на Анна Политковская, застреляна във входа на дома й в Москва преди 5799 дни. Да не говорим за някакво официално потвърждение на това кой взриви жилищните блокове в Руската Федерация през есента на 1999 г. и така даде повод на новоназначения премиер Путин да хвърли в подновената война срещу едномилионния чеченски народ наследената от СССР лавина от желязо и бомби ( за радост на “миролюбивия “ руски народ, който призна автоматично новия цар за свой истински водач и вече 20 години му се кланя верноподанически).

Самото “разследване” на ФСБ не може да издържи елементарно дистанционно разследване на бутафорните твърдения. Смях предизвиква показването на документ, “уличаващ” набедената за извършител украинка Наталия Вовк, която била избягала в Естония след взрива на колата. Тя, както излиза, преди това е оставила като за ФСБ документите си на служителка от украинската Национална гвардия. Направо ги е подхвърлила за улеснение на ФСБ във взривената кола, при това в някаква огнеупорна опаковка. Пък и е следила дълго Дугина в Москва. Вместо да избере да я убие в огромния град, където да се крие лесно, тя е избрала усложнението да извърши пъкленото си дело в равнинните околности на града.

За по-лесно украинката е взела със себе си в Русия 12 годишната си дъщеря ( уникално прикритие, ислямските фанатици, които жертват децата си за самоубийствени акции, ряпа да ядат). Но и това не е всичко: бягайки в Естония Наталия си сложила украински номера, с които без да предизвика съмнение е преминала през граничната руска проверка.

Детайли от оповестената от ФСБ легенда за биографията на Наталия, която иначе е работила като телефонистка, сочат към нейно членство в “любимия” на Москва украински полк “Азов”. Това не й е попречило да напусне т.н. Донецка народна република с издадени там автомобилни номера, въпреки че тази територия е по-смъртоносна за всеки, свързан с този полк, отколкото самата Русия. Не случайно Кремъл се разпореди тъкмо в ДНР, където не е отменено смъртното наказание, да бъдат съдени показно бойците от “Азов”.

Как толкова омразен враг от “Азов”, като Наталия Вовк, се е разхождал със своето фамилно име из смъртно опасната за нея територия на т.н. ДНР и е преминал през двойната проверка на граничарите в Русия? Те не са ли открили документа й със снимката, който ФСБ “намира” изведнъж непокътнат, оставен като за публикуване, чак след взривяването на Дугина?

Всичко това са логични въпроси, чийто отговор е очевиден: за лъжците, които вдъхновено мамеха целия свят, че няма да нападат Украйна, няма проблем да излъжат и на дребно. Само и само да оприличат Украйна на гузната Русия, закована на международната дъска на позора като терористична държава, която вече повече от 6 месеца всекидневно смъртоносно тероризира пред очите на целия свят милиони хора в съседната независима държава и безочливо твърди, че всъщност ги “освобождава” от собственото й власт, управляваща- за разлика от руZката, след общи избори, на които крайно десните не взеха и 2 процента от гласовете на сънародниците си.

Лъжата е главното оръжие на РаZия. Докато за милиарди хора на планетата това е ясно, чрез лъжата РаZия държи в заблуда и подчинение достатъчно голяма част от народа на тази многонационална им империя, за да я има войната на Путлер, която не била война.

Самата война ще бъде прекратена от руска страна само тогава, когато критична маса поданици на Путлер прозрат по трудния начин, изпитвайки бумеранговия ефект на тази лъжа, че ги мамят и на това се държи нищетата им.

Другият вариант за край на този ужас в центъра на Европа е категорична военна победа на Украйна. Кой знае, може и комбинация от двата фактора да върнат най-после правота на Европа и света да живеят в един свят без п(р)оваленото зло, каквото е последната оцеляла кръвожадна империя на земята, зинала да погълне в предсмъртен гърч всичко, до което човекоядната й паст се домогне.

От фейсбук