Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Мъртъв мъж бил открит в понеделник вечерта в двора на къщата си във Враца, съобщиха от полицията. От там не съобщиха подробности, освен, че е образувано досъдебно производство по случая. Днес се разбра, че намереният мъртъв 45-годишен мъж е бил пребит до смърт от възрастния си баща.

По сигнал за човек в безпомощно състояние на ул. „Стоян Калъчев” във Враца пристигнал медицински екип от спешната помощ , който установил, че мъжът вече е мъртъв и го пратили в моргата за аутопсия. Лекарите установили множество рани по главата и тялото на мъжа, който бил почти обезобразен.

Местните криминалисти бързо установили, че извършител на жестокото убийство е 70-годишен мъж, който пребил до смърт сина си. Пред униформените той признал, че му писнало от пиянските му изцепки и започнал да го бие от сутринта. Първоначално го налагал с точилката, около обед го налагал с юмруци, а вечерта го довършил с поредната порция удари.

Според съседи на убития твърдят, че доскоро цялото семейство продавало плодове и зеленчуци на пазара, но след това се отказали от този бизнес и се пропили. Убитият мъж по цял ден лежал и ставал само за да изпие колкото намери алкохол и отново лягал пиян или обикалял кръчмите.

Разследващите предполагат, че вчера следобед между сина и бащата е избухнал поредният пиянски скандал, за да се стигне до трагедията. Полицията продължава с огледите си в кооперацията, в която живеел пребития до смърт, разследващите разпитват съседи и търсят доказателства за извършеното престъпление.