Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венци Мицов. Кадър Нова тв
Венци Мицов. Кадър Нова тв

Между другото гледах нахлуването на позабравения от всички нас и електорално безобиден вече Волен в Нова.

Даже го гледах нарочно по АЛФА. Причиних си го нарочно.

Това, което мисля, е следното.

1. Волен не е във форма вече. Тоя скандал не е скандал с размах. Да, това поведение на бившия депутат и бившия фактор в родната политика го знаем, но вече ги няма агитките. Вече ги няма ония, които преди ходеха с него, за да му придават тежест.

2. Нова жестоко сбъркаха с противопоставянето си спрямо Волен. Тая война те не я умеят. Нея Волен я е измислил. Единствената им правилна реакция щеше да е да мълчат и да повикат полицията. И само това. В битката, в която “журналист” ходи около някой и му повтаря само “извини се бе” никой не може да победи компанията на Сидеров. Невъзможно е.

3. Полицията реагира с тежка неадекватност. Имаме човек, прескочил охраната и влязъл в частна собственост. Имаме сигнал от 112. Полицията просто влиза, арестува и си тръгва. Волен отдавна не е никакъв, няма и унитет. Освен това вече е осъждан. Демек е рецидивист. Утре така може да дойде у нас и да ми изяде тутманика, а като викна полиция, полицията да му донесе айрян.

Като цяло това е всичко. Тъжно, жалко и грозновато.

Лошата новина за Волен е, че се родиха далеч по-култови герои от него. И че той остаря. И че не е фактор, макар, че създаде цяло едно поколение плоскоземци с влиянието си - от Киро Скалата та до Киро Брейка…

От фейсбук