Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Мразя лъжливите хора! Мразя те!”, излива болката си тя пред над 8 милиона, когато разбира за любовта на тенисиста и Лолита

Инфлуенсърката, родена в Краснокаменск, още като дете казвала, че един ден ще стигне в Москва, ще се омъжи добре и ще стане успешна

41-годишната рускиня има дъщеря от милионерския наследник Александър Смърфит, с когото така и не стават съпрузи

Дубай. Топло време. Персийският залив. Луксозен хотел, красив плаж, вкусна храна. Луксът е навсякъде около нея. Обстановката обещава един наистина перфектен 41-ви рожден ден за руската тв водеща, актриса и инфлуенсър Виктория Боня. Единствено любимият мъж не е до нея. В любовта като че ли никога не е било лесно за изкусителната рускиня. Нищо, ще празнуват друг път. Но не... Точно тогава тя разбира, че е била измамена. И за първи път си позволява да публикува в своя инстаграм много емоционален пост, от който нейните над 8 млн. последователи научават за разбитото й сърце.

"Всичко, което искам да кажа, е... майната ти! Мразя лъжливите хора! Мразя двуликите! Мразя егоистичните хора! Мразя те! Първият човек в света, към когото загубих всякакво уважение. Ти си "елен". Съжалявам, тя не можа да замълчи."

Това пише Боня, придружавайки гневното си излияние със своя снимка с изплезен език. Феновете на Виктория веднага започват да я питат какво се е случило.

"Те предадоха, измамиха, постъпиха подло и подло", пояснява тя в коментарите.

А на въпроса кой е успял така да я обиди на нейния празник, кой е този късметлия, тя обяснява: "Има един, с измамна усмивка. Никога не съм се разочаровала от хората, както сега. Много е трудно да откриеш такива неща за някой, който е означавал толкова много за теб. Това е много болезнено. Вчера един мъж падна в очите ми като нищожество! Ако Господ позволи да го срещна, дясното кроше му е гарантирано!"

Тогава любопитството на всички е разпалено силно относно самоличността на мистериозния мъж с "измамна" усмивка. С днешна дата знаем отговора на този въпрос, тъй като пред популярната платформа Premier Боня разкри, че е имала връзка с българския тенисист Григор Димитров. Отношенията им са приключили със запалването на искрата между нашия спортист и Лолита Османова - определяна от Виктория като нейна най-добра приятелка.

Като време демонстрираното огорчение на Боня онлайн съвпада и с първите споделени кадри в социалните мрежи, които миналата година издадоха любовта между Димитров и Османова.

Предишната по-сериозна и публична връзка на тенисиста беше с певицата Никол Шерцингер. След краха между двамата е започнала авантюрата с Виктория Боня, която се е случила повече от инкогнито. През юни 2020 г. Виктория се хвали, че е купила къща на брега в Монте Карло и е много доволна от новата си придобивка, може би и защото така си е осигурила повече близост с Димитров, който също живее там. “Струваше ми се, че той е идеален. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска - обяснява Боня. - Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Той каза, че също иска и е готов. А месец по-късно разбрах от инстаграм, че той се среща с друго момиче. Сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли."

Според нея всъщност именно признанието, че иска деца, е това, което отблъсква Димитров. Таблоидите припомниха, че по всяка вероятност същата причина е сложила край и на връзката му с Никол Шерцингер. Често се повтарят и думи на Серена Уилямс, която някога бе влюбена в българина, че той е "мъж с черно сърце", който не се свени да наранява жените.

Все пак Виктория Боня не е пример за твърде ранима и хрисима дама, като сама често се е хвалила с подвизите си на любовния фронт и особено с отношенията си отпреди време с футболните звезди Неймар и Мбапе. Близко приятелство я свързва и с Дрогба, Канаваро и Дибала. Разказвала е лично, че жената на Луиш Фиго го накарала да смени телефона, ревнувайки от нея, след като тя му взема интервю. Дългият й списък с постижения включва още американския адвокат и бизнесмен Алън Джефри Байер, заради когото се премести в Лос Анджелис, както и богатия французин Пиер Андуран, с когото минаха по червения килим в Кан през 2018 г.

Боня има деветгодишна дъщеря - Анджелина Летиция, която се ражда от любовта им с Александър Майкъл Смърфит, наследник на ирландски милионер.

Преди обаче да попадне в неговите прегръдки, Вика, която е с молдовска националност, тръгва с много хъс от родния си град Краснокаменск, близо до границата с Китай. Нейният дядо по майчина линия е китаец. Бащата на красавицата, Анатолий, е работил като миньор в урановите мини, за които градът е основан през 1968 г. Когато дъщеря му е на 2 години, той се развежда с нейната майка Галина.

"Не знам какво е да израснеш с баща - споделяла е Вика. - Животът не ми е дал възможност да тичам и да плача на рамото на баща си. Това повлия на характера ми и ме направи това, което съм сега. Винаги трябваше да се боря за себе си и да свикна с мисълта, че няма кой да ме защити."

Още в седми клас тя обяснявала на всички, че един ден ще отиде в Москва, която е на почти 7000 км.

"Измислих всичко: ако не събера пари, ще вървя по пистите, но на всяка цена ще стигна. И не само ще се омъжа добре, но ще стана успешен човек."

На 16 години тя се мести в столицата с майка си. Започва работа като сервитьорка и секретарка, а през 2001 г. участва в конкурса "Мис Земя" във Филипините, като представя Русия, но не стига до финала.

Впоследствие Боня се установява в САЩ, където с приятелка започват малък бизнес. Владее английски език и говори испански. Решава да се върне в Русия и постъпва в Университета за кино и телевизия "Останкино", който завършва през 2004 г. Популярността я връхлита с риалити шоуто "Дом-2", към което се присъединява през май 2006 г. и става един от най-скандалните участници.

След като напуска шоуто, е включена в списъка на списание TimeOut Moscow - "50-те най-красиви жители", снима първия си филм и се съблича за кориците на списанията Penthouse, Maxim и Playboy. Участва в много предавания и риалитита.

От съвсем рано шеметната блондинка има влечение към футболистите. Всичко започва с нейното влюбване във Велитон, бразилския нападател на "Спартак" (Москва) - клуб, на който Виктория е станала страстен фен. Тя е готова на всичко за него - дори и да се оженят, за да може да вземе руски паспорт и да играе в националния отбор. Треньорът му Валери Карпин обаче е категорично против връзката им.

"По мое време Велитон вкарваше гол след гол, Спартак печелеше, а феновете ме приеха като талисман - изтъквала е Боня. - Велитън беше първият човек, който ми предложи брак, дори на първата ни среща."

Тя дори обявява, че сватбата им ще е през декември 2009 г. в Бразилия, но това не се случва. Оказва се, че вкъщи футболистът е чакан от сериозен приятел.

Още на следващата година Вика среща на парти в Москва Александър Майкъл Смърфит, който, макар и да е там с друго момиче, пада в плен на чара на рускинята. След две години (17 март 2012 г.) се ражда дъщеря им Анджелина Летиция.

"През първите месеци след раждането отидохме при майка му в Кан и си живеех живота, но ми писна да мързелувам - разказвала е блондинката. - Когато се върнах на работа, трябваше да ходя до Москва на всеки 2 седмици. Александър започна да се дразни и ми предложи 15 000 евро на месец, за да си стоя вкъщи. Тези средства нямаше да ми стигнат, защото издържах и близките си в Москва. Алекс, както повечето европейски мъже, не беше свикнал с това. Да, съпругът ми беше млад, красив, но студен отвътре. Той не ме галеше и прегръщаше, а аз не исках да изсъхна като жена. Бях на 35 години и имах нужда от щастие. Не се разделихме заради изневяра, а защото бяхме станали като брат и сестра”.

Двамата са заедно в продължение на седем години, но така и не минават под венчилото и не стават законни съпрузи. Според техни близки през това време те се променят много - той узрява, а тя става съвсем различен човек. В крайна сметка се разделят през 2017 г. Смърфит изживява много тежко този край, като по думите на бившата си "едва не умря". Самият той също представя своята гледна точка за провалените им отношения.

"Уважавам предишната си и безценна връзка с майката на детето ми Виктория. Това не беше лесно решение предвид слуховете и всички неверни неща, които циркулират в интернет. Все още се грижим един за друг и това винаги ще бъде така. Любовта ни е безусловна, но понякога изблиците на гняв водят до недоразумения, особено сега, когато живеем отделно. В крайна сметка ние сме само хора. Отсега нататък, моля, уважавайте нашата поверителност и не очаквайте коментари по тази тема. Пожелаваме си един на друг само щастие", цитира обръщението му вестник Dni.ru.

Според някои причината за раздялата се криела и в обстоятелството, че Вика искала да има още деца, а Алекс бил против.

През 2019 г. Боня печели World Blogger Awards в Кан в категорията "Най-влиятелен лайфстайл инфлуенсър", а през 2019 и 2020 г. списание "Форбс" я включва в класацията на 15-те най-богати руски блогъри. От седем години има собствена марка дрехи, а наскоро пуска и собствено червило.

Само преди дни в ефира на Би Ти Ви Боня сподели, че след краха на отношенията си с Григор Димитров в момента няма мъж до себе си.

"Имам по-надалеч, но до мен няма", казва инфлуенсърката.