Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър : novini.bg
Кадър : novini.bg

Това беше цензура, каза Слави Трифонов, след като в понеделник вечерта Би Ти Ви излъчи повторение на негово предаване, а не пусна изданието, което водещият и екипът му записаха същия ден.

"Предаването не беше по-различно от стандатното, което произвеждаме. Вчера написах писмо и снощи в телевизионното предаване то беше изчетено от диктор. След това имаше изпълнени на химна от хората на концерта ни в Лондон, а после обявих, че ще има актьорска вечер", обясни Трифонов.

Според него целият казус бил е изчитането на писмото. "Това е цензура", повтори той.

"Спирани са ни и други предавания, но не са били в тази телевизия. Ние произвеждаме предавания, които предоставяме на Би Ти Ви и те го излъчват. В това предаване нямаше нищо по-специално освен изчитането на едно писмо, което беше пуснато още през деня. Да не говорим,че преди това в новините на Би Ти Ви писмото беше изчетено", това коментира Слави Трифонов по повод свалянето на снощното предаване.

В крайна сметка аз не мога да избягам от това, че съм гражданин и имам гражданска позиция. С това аз не нарушавам никакъв закон. Ние не сме служители на Би Ти Ви, ние сме партньори. В призоваването няма нарушения на конституцията. Не поставям никакъв ултиматум, а ще изляза и ще си търся правата като гражданин. 

Ние имаме договор с Би Ти Ви, след пресконференцията ще произведа телевизионно предаване, а Би Ти Ви ще прецени дали да го излъчи.