Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Желязков - Очите
Димитър Желязков - Очите

Всеки момент в заведението "4you" в Слънчев бряг ще започне поредното процесуално-следствено действие от разследването за кървавото меле, в което бе убит 46-годишния Александър Алексиев, а Димитър Желязков - тежко ранен. Става въпрос за частична възстановка на инцидента, в която ще се възпроизведат единствено действията на групата на Божидар Кузманов - Кравата, научи "24 часа".

Разследващите са призовали Кузманов и всички останали от обкръжението му, които във вечерта на сблъсъка са били в ресторанта, за да изяснят точното разположение и реакция на всеки един от тях при влизането на Димитър Желязков и обкръжаващите го гардове. 

Както 24 часа вече писа защита и обвинение представят абсолютно различни версии за поведението на Митьо Очите и групата му. Божидар Кузманов твърди, че е бил ударен, а прокуратурата следва тезата, че не е имало никаква агресия.

Очаква се за възстановката в Слънчев бряг да бъдат докарани и вече обвиняемите Тодор Славов, Георги Иванчев и Радослав Димитров, които са в ареста.