Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Баба Ванга Снимка: Архив
Баба Ванга Снимка: Архив

Известната ясновидка прави редица предсказания за идната нова година, включително за ужасяващи терористични атаки, пише още британското издание

Българката Вангелия Пандева Гущерова, позната по света като ясновидка с прозвището Баба Ванга, предсказва, че през 2024 година знакови световни лидери ще бъдат убити, което ще доведе до атака с биологично оръжие, а то - до пълен мрак. 

Починалата през 1996 г. пророчица, става популярна и като балканския Нострадамус, тъй като започва да прави страховито точни предсказания още в ранна детска възраст, пише британският вестник "Мирър". 

Своите невероятни способности Баба Ванга дължи на торнадо, което я ослепило и едва не я убило - по нейни думи. Предсказанията й били толкова точни, че за важни решения до нея се допитвали дори световни лидери като българския цар Борис III и съветския лидер Леонид Брежнев.

След кончината на Ванга вярващите в невероятните й сили продължават да предават пророчествата й на поколенията. Твърди се, че тя успяла да предскаже смъртта на принцеса Даяна, потъването на руската подводница "Курск", терористичните атаки от 11 септември, както и пандемията от коронавирус.

Едно от най-интересните й предсказания обаче остава убийството на руския президент Владимир Путин. По думите на Ванга срещу него ще бъде извършен атентат през 2024 година, но не от кой да е, а от негов близък сънародник. Докато войната в Украйна бушува обаче, смъртта на руския лидер ще потопи света в още по-голяма несигурност. Цялата нестабилност ще доведе до още по тежки терористични атаки в цяла Европа, което ще подтикне неназована от нея "голяма страна" да нападне с биологично оръжие.

Друго зловещо предсказание за 2024 година гласи, че света го очаква огромна икономическа криза. Тя ще засегне сериозно повечето страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и негативното използване на ресурсите на цялата планета. Баба Ванга прогнозира също влошаване на климата, като няколко ужасяващи метеорологични събития ще предизвикат неописуем хаос. 

В по-положителен план по думите на българската пророчица медицината ще достигне невиждани до момента висоти. Учени и медици ще открият нови методи за лечение на иначе нелечими болести като Алцхаймер и рак. 

Според Ванга в по-далечно бъдеще преди комунизмът да се завърне през 2076 година, световният глад ще намери своя край, а през 2304 година хората дори ще могат да пътуват във времето. 

Е, разбира се, всяко нещо има своите изключения и някои от предсказанията на Ванга така и не се осъществяват. Смята се например, че пророчицата е предрекла опустошителна слънчева буря, която ще удари планетата, както и атака с ядрено оръжие през 2023 година. За щастие до 2024 година остават само 2 дни и тези събития все още не са се случили.

Едно от най-тревожните й предсказания подчерта британският вестник "Мирър" - по време на видение Баба Ванга казала, че светът ще бъде погълнат в мрак, завладян от извънземни. Промяна на орбитата на Земята и невъзможен за живот климат също са сред най-плашещите й видения за близкото бъдеще. Дали е възможно? Предстои да разберем.