Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дъждовно ще е през следващите дни.
Дъждовно ще е през следващите дни.

Другата седмица ще вали пролетен сняг в Стара планина

Облачно и дъждовно ще е през уикенда, от време на време ще се появява и слънце. През следващата седмица се очаква затопляне. Това прогнозира шефът на синоптичната фирма TV-MET Петър Янков.

Минималните температури на 15 март ще бъдат от 2 до 7 градуса, в Добруджа и западните полета - 0-1 градус. Преди обед ще се задържи облачно над цялата страна. Дъжд и сняг ще превали закратко в Предбалкана и в Добруджа, а в Стара планина ще вали пролетен сняг.

Следобед в Северна България дъждовете ще спират, а на запад ще превалява. През нощта валежите ще спират. Вятърът от север ще е слаб със скорост до 20 км/ч. Максималните температури ще достигнат до 8-13 градуса, в югозападните райони - 18, а по Черноморието - до 9-10 градуса.

В събота минималните температури ще бъдат от 2 до 7 градуса. През деня ще се задържи облачно над източните и западните райони, в Централна България ще бъде слънчево. Следобед дъжд ще превали за кратко в Източна Тракия. Максималните температури ще са от 13 до 18 градуса, в югозападните райони - 17-18, а по Черноморието - до 11-12 градуса.

Минималните температури в неделя ще бъдат от 8 до 3 градуса. Преди обед ще бъде облачно над източните и западните райони. Следобед след временно намаление на облаците от северозапад ще се заоблачи и в Западна България ще превали.

Термометрите ще достигнат до 12- 17 градуса, в югозападните райони - 17-18, а по Черноморието - до 10-12 градуса.

Още в неделя ще се усети затопляне, но ще има валежи предимно от дъжд в западните и централните части.

В понеделник и вторник ще продължи затоплянето. Максималните температури ще са от 15 до 19 градуса. В ниските части ще има мъгли, а над планините - разкъсани облаци. В сряда ще има краткотрайни валежи следобед. Тогава ще настъпи астрономическата пролет. (24часа)