Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъжът на убитата Ери Пехливанян: Никой не е искал откуп СНИМКА: Архив

Съпругът на разчленената зверски Еранухи Пехливанян в Русе -  Бедрос Пехливанян, заяви, че никой не е търсил откуп от него и че разчита полицията да си свърши работата докрай. Това съобщи БНТ. 

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев каза пред обществената телевизия, че мотивът е свързан с отнемане на парите.

"Извършени са много действия до момента, претърсвания, изземвания, огледи, разпити. Днес привлякохме към наказателна отговорност двама мъже от Русе. Като сме ги обвинили за отвличане, грабеж на пари в големи размери и умишлено убийство с цел прикриване на други престъпления. Задържани са от прокурор за 72 часа, продължаваме да работим и извършваме едни от най-важните следствени действия".

Очаква се утре прокуратурата да даде повече подробности по случая.

Ери Пехливанян изчезва в петък. Роднините ѝ веднага я обявяват за издирване, защото смятат, че тя е отвлечена. Веднага от София са командировани полицаи от отделите "Издирване и "Убийства", за да помогнат на колегите си.

Задържаните мъже, според наши източници българи от арменски произход, са направили пълни самопризнания за извършеното убийство. У тях са открити пари, откраднати от дома на жената. Става въпрос за 65 000 лв.