Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наркодилър, засечен дрогиран зад волана, се споразумя с Варненската окръжна прокуратура, призна се за виновен и прие 4-годишна условна присъда.

Андрей Георгиев призна вината си за това, че на 13.12.2016 г., държал прекурсори за производство на наркотични вещества и за шофиране след употреба на амфетамин и метамтефамин. Той бил засечен дрогиран зад волана, въпреки че книжката му била отнета до заплащането на дължима глоба. Заповедта на Началника на Сектор „Пътна полиция" - Варна е от 13.05.2015 г., като е връчена на Андрей Георгиев на 26.09.2016 г.

От държавното обвинение посочиха, че мъжът е с чисто съдебно минало, а задържаното количество наркотици е в минимални количества. Със споразумението се прекратява наказателното производство срещу 29-годишния мъж, който приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода" за срок от 1 година и 6 месеца, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 4 години. По време на изпитателен срок ще бъде под пробационен надзор и ще бъде включен в курсове за професионална квалификация.

Към определеното общо най-тежко за изтърпяване наказание се присъединява и глоба в размер на 2000 лева, като Андрей Георгиев е лишен от право да управлява автомобил за срок от 2 г.