Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Помолиха ме да напиша за Деян Ловрен, красивият и неумолим защитник, който вероятно в Ливърпул се е научил как се играе футболно ръгби:)

Не е много хепи тази история.

Ловрен е част от бежанците в отбора (аз наброих 4, които като невръстни деца са напускали домовете си и бягали от войната).

Тъкмо заради това Ловрен е голям защитник на бегълците и твърди, че богата Европа трябва да им даде шанс, говори за това смело и в Англия, и в Хърватия.

Роден е в Зеница, недале, от Сараево, на 3 годинки - като тръгват ужасите в БиХ успява да побягне с родителите си в Германия. В Босна в дома му седмица преди това убиват братовчеда му, друга част от родата в градчето Кральевски сутйески...И те тръгват с риза на гърба.

Мъчат се в Германия, макар и да живеят при дядо му там. След войната се връщат в Карловац, недалеч от Загреб, където пак тънат в бедност - майка му е продавачка, а баща му бояджия.

Мотивацията му ви е ясна- да се измъкне (и тях) от мизерията. На 16 подписва първия си професионален договор и стига в Динамо.

За кариерата има официална статистика.

Другата мрачна история на Ловрен е свързана с тежка криминална афера, избухнала заради изневяра на жена му - Анита. Тя се е хванала преди няколко години с по-младо гадже. Той бивш затворник и не съвсем чист лик. Край него се навързва някаква аферистка, друга Анита (Джаич май), която се прави на приятелка на Ловреновица, а крои схеми за изнудването й за големи суми и как да сложат ръка на парите й,а ако се разведе с Деян и тя получи пай от заработките му. Гай Ричи направо може да направи филм само по свидетелствата.

В историята има мирис на организирана престъпност, фалшиво отвличане, рекет, разприказване на “любовника” и аферистката пред британския Sun срещу пари, голи снимки, накрая и няколко ареста и намеса на прокуратурата и разследващите служби. И Деян Ловрен не излезе много чист от цялата работа, чу се, че негови забавления със старлети довели жена му до прегръдките на младия бивш затворник.

Не знам как в цялата галимация Ловрен си запази концентрацията, ама на - на терена е бетон арме. И с жена си не се разведоха, имат дребни дечица.

И не се дава на британските таблоиди, ербап и нахакан е дори след като го разнищват.

Сървайвър е Ловрен, bad boy.

Вероятно заради това нам колко хиляди хрв жени го обявиха за най-привлекателния футболист за тях.

От фейсбук

Виж още любопитни истории за хърватите тук.