Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Зорница Йосифова
Снимка: Зорница Йосифова

Блъснати коли и километрични колони се точат по магистрала "Тракия" в района на Пловдив, който е в ремонт. Движението е силно затруднено. Часове стоим блокирани в този ад и едва пъплим, сигнализира Николай Коджабашев, който се прибира от морето към София. В ремонтирания участък настъпил истинският кошмар. "Колко катастрофи само видяхме, бедна ни е фантазията", казва шофьорът. 

Молим се само да стигнем живи, твърди друг потърпевш зад волана. Пътници и шофьори са изнервени до краен предел от тапите. "Да вземат да ги забранят тия магистрали и да не ги ползваме. Това е истинско изпитание", допълва Коджабашев. По думите му нямало никакви предупредителни знаци за задръстванията. "Ако знаех, щях да мина по Подбалканския път да се прибера", ядосан е той.

Нервите на други водачи са опънати до краен предел. Някои се заканват, че ако имат калашници, ще слязат и ще стрелят, защото напрежението не се издържало.

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров увери при последната си инспекция на ремонтирания участък, че до края на месеца магистралата ще е готова.