Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

19-годишен младеж от Варна се споразума с районната прокуратура в морската столица за условна присъда с 3 години изпитателен срок. Той се призна за виновен за това, че карал без книжка кола без регистрационни табели и опитал да избяга от униформените.

Младежът е спипан на 10-и май тази година. Патрул на жандармерията забелязал ауди без регистрационни табели край железопътен прелез на входа на село Синдел. Младежът обеча също видял служебния автомобил и вместо да намали, стъпил здраво на газта, форсирал демонстративно двигателя и отпрашил.

При разминаването се блъснал с патрулката и й нанесъл материални щети. Стигнал до двора на свой познат, където скрил аудито, но когато униформените дошли да го търсят в селото, сам се предал.

19-годишният младеж е с чисто съдебно минало, но многократно е засичан зад волана на различни коли, въпреки че никога не е имал шофьорска книжка. Същевременно през януари 2018 г. е бил санкциониран по административен ред с влязло в сила наказателно постановление отново за същото нарушение.