Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКИ: Личен архив
СНИМКИ: Личен архив

С ослепителна дълга черна рокля с голи рамене отива на абитуриентския си бал сестрата на Валери Божинов, Михаела. Тоалетът е на лондонската дизайнерка Nadine Merabi и е подарък от бившата й снаха Николета Лозанова.

"Избрах го точно за 2 минути. Нямах никакво желание за бал. За мен това е глупост, няма логика да има празник, че ти свършват най-хубавите години. Истината е, че се съгласих да имам бал заради нашите и Николета", разказа Михаела. Красавицата, която завършва спортното училище във Велико Търново, категорично е решила и да не дефилира по червения килим в центъра на Велико Търново с останалите абитуриенти.

"За мен това е комплексарщина. Нищо лично към тези, които ще минават, просто исках да си го спестяне да ме гледат и да ме обсъждат", е мотивът й да се откаже от церемонията по изпращане в холивудски стил. Михаела ще се присъедини към съучениците си направо в ресторанта, където ще тече празненството.

Тя иска да учи психология, но още не е решила дали ще запише във Велико Търново или в Италия. "Може би ще изкарам бакалъвърска диплома във Великотърновския университет, а след това ще специализирам спортна психология по магистърска програма в Перуджа", каза Михаела Ангелова.