Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЗАЕДНО: Стоилов и девойката се возят в джипа на футболния спец.
ЗАЕДНО: Стоилов и девойката се возят в джипа на футболния спец.

ДАЛИ вдъхновен от многото жени в живота на новия треньор на националния отбор Лотар Матеус или по друга причина, предшественикът му Мъри Стоилов всяка сутрин се среща с красива млада дама, която вози в големия си джип.
Двамата си говорят в автомобила на бившия национален наставник, след което Стоилов кара познатата си до работата є в лъскав офис. Никой от обкръжението на Стоилов не пожела да коментира коя точно е жената, с която Мъри се среща няколко сутрини поред.

В ОСТАНАЛОТО време Мъри разпуска с приятели и междувременно си търси работа. Дните на футболния спец преминават с почти еднакво темпо - преди обяд паркира пред кафе "Мургаш" на "Витошка", където го очакват авери и бивши съотборници. В компанията на генерал Васил Василев, бившия вратар на сините Пламен Николов и мастити бизнесмени хасковлията обсъжда последните новини и случки около родния футбол. След час сладки приказки, Стоилов поема към столичната улица "Нишава", където забързан влиза в дискретен ресторант. Личностите от компанията на треньора, присъстващи в заведението, много напомнят хората,които се събираха преди години в емблематичната кръчма "Бони и Клайд". Водеща фигура тук отново е тогавашният спортен директор на "Левски" Наско Сираков, който уж хвърли оставка от поста шеф на националните отбори, но от БФС отрекоха да знаят за такова нещо. В компанията на тандема Мъри - Наско е забелязан и Горан Петров - доскорошен вицепрезидент на изпадналия от "А" група "Беласица" и дясна ръка на Коко Динев.

МЛАДА: Дамата е видимо по-млада от хасковлията.
МЛАДА: Дамата е видимо по-млада от хасковлията.
ЗАБЪРЗАН: Мъри напуска почти тичешком ресторанта,отивайки на среща с красавицата.
ЗАБЪРЗАН: Мъри напуска почти тичешком ресторанта,отивайки на среща с красавицата.