Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БРАВО!

ПОРЕДЕН УИКЕНД С МЕДАЛИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА!

Боряна Калейн се прибира с три бронзови медала от Гран При Тие, Франция и категоричен пробив сред най-силните на планетата!

Катрин Тасева се прибира с един бронзов медал и със сериозна заявка за амбициозните си планове!

На това състезание България показа, че притежава още една изключителна гимнастичка, Boryana Kaleyn, коята с лекота, усмивка и изящност успя трайно да се настани на почетната стълбичка на Гран При Тие, Франция. В много сериозна конкуренция, тя показа огромно израстване във всяко едно отношение. Успя да покаже сложните си, артистични композиции с изключителна лекота, нехарактерна за крехката и възраст. Буба е все още на 17 год.! Излъчваше спокойствие, увереност, концентрация, прекрасна артистичност и вдъхновение. Ако за специалистите, съдиите и феновете това е изненада, то за мен изобщо не е! Боряна тренирана точно по този начин всеки ден в залата. Тя е от онази много рядка “порода” гимнастички, за които килимът на състезание е театрална сцена, на която те се чувстват много комфортно. Нямате представа, колко много обича да се състезава Боряна Калейн! Разбира се допусна грешки, което все още е нормално за този етап на състезателния сезон, но скоро ще бъде още по-уверена и още по-силна.

Боряна Калейн направи един своеобразен ТРИУМФ на това силно състезание и накара специалистите от света сериозно да имат предвид!

Бубе, беше фантастична!

Само да си здрава, за да продължиш устремния си полет!

Katrin Taseva продължава да показва възход във формата. Катрин закъсня с новата си програма, която беше направена последна, но много бързо успя да догони всички и да влезе в състезателния си ритъм. Кати е състезател с огромен потенциал и талант. На подиума е красива, женствена, артистична и най-вече силна и много можеща. Композициите и са също много сложни, в различен стил и неповторим сценичен образ. Катрин все още допуска груби грешки, но мотивацията , с която е заредена, начинът по който работи на тренировки и изключително силните композиции, които има и много обича ще и помогнат бързо да влезе във формата, която ще я нареди със сигурност сред медалистите. Катрин е една от най-можещите и скоро ще го докаже! Кате, победите ти предстоят!

Много се гордея с Branimira Markova! Нашият главен мениджър на националния отбор индивидуално постигна невероятни резултати от началото на тази година. Не само това. Показа 5 изключителни гимнастички с разкошни композиции. Всяка силна със своята сила, талант и осанка. Всички, които участваха на състезание се върнаха с медали. Брани притежава сбор от много важни качества, които трябва да има всеки треньор с големи амбиции!

Не спирай, Брани!

Искам да поздравя и личната треньорка на Боряна Mariana Ivanova Pamukova. Честито, Мънчо! Създала си едно истинско бижу! Не спирай да работиш и да бъдеш до нея! Фантастични сте и двете!

Честито и на един със сигурност мноооого щастлив човек днес - Radul Roglev!

Пред него Боряна върти пируети, докато на него не му призлее.

Много любов за Hristiana Todorova - моята гордост!

Браво Margarita Budinova!

Така...

А сега ви очакваме още от вторник в “Арена Армеец” за съпътстващия турнир на Световната купа Sofia Cup, а в петък, събота и неделя елате да подкрепите ансамбъла, Боряна и Катрин, защото се очертава една неповторима спортна битка на силните на планетата!

Момичетата имат нужда от вашата мощна подкрепа!

*Илиана Раева фейсбук