Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Честите пътешествия на съпруга и постоянните скандали причинявали дискомфорт. Поведението на президентския син напоследък било странно - увличал се да чете за масови убийства и призовал баща си да запази правото на оръжие

Бившата моделка Ванеса Тръмп ще се развежда с Доналд Тръмп-младши след 12 години брак, показват съдебни документи и съобщение на семейството.

40-годишната съпруга на президентския син е подала заявление във Върховния съд на Манхатън. Това означава, че няма да се бори за попечителство или за общите активи със съпруга си, твърди източник пред "Ню Йорк пост".

Ванеса и Доналд Тръмп-младши сключват брак

през 2005 г., скоро след като се запознават на модно шоу. Те имат пет деца на възраст 10, 9, 6, 5 и 3 години. "След 12 години брак ние решихме да тръгнем всеки по своя път", се казва в съобщение на семейството. Ние завинаги ще запазим голямо уважение един към друг и към нашите семейства. Имаме хубави деца и те остават най-големият ни приоритет. Молим за неприкосновеност на личния ни живот в този период."

Тръмп-младши и жена му Ванеса са се надявали да останат заедно до края на президентския мандат на Тръмп, но изглежда не могат да решат проблемите помежду си. Според една от версиите причина за развода е увлечението на Доналд Тръмп-младши към пътешествия. Той е запален ловец и често пътува сам без семейството си. Ванеса е предана майка, която все повече стои сама у дома си с децата.

Други източници твърдят, че Тръмп-младши много се е променил напоследък, което безпокои приятелите му. Като доказателство те посочват активността на бизнесмена в туитър. Той обръща особено внимание на масовите убийства.

Одобрявал конспиративна теория за младежа,

извършил масово убийство в училище "Марджъри Стоунман Дъглас" във Флорида.

"Дейли бийст" отбелязва, че напоследък Тръмп-младши е призовал баща си да запази правото на притежание на оръжие и се е изказвал срещу всякакви забрани на ползването на оръжие. На Хелоуин Тръмп-мадши публикува туит, в който казва, че с възпитателна цел иска да вземе половината бонбони от тригодишната си дъщеря и да ги даде на друго дете, за да й преподаде урок по социализъм.

Големият син на президента Тръмп и преди не се е притеснявал да изразява мнението си в социалните мрежи. По време на предизборната кампания на баща си той излезе със скандално изказване, в което сравнява сирийските бежанци с "отровни" бонбони. На страницата си в туитър той публикува изображение на чашка с разноцветни дражета и пише: "Ако ви дам чаша с бонбони "скитълс" и ви кажа, че 3 от тях може да ви убият, бихте ли взели тази чаша? Това е проблемът със сирийските бежанци."

Съпругата на Доналд Тръмп-младши Ванеса изпитвала огромен дискомфорт заради голямото внимание на медиите и политиците към семейството им. "Тя е доста сдържана по природа, затова й е трудно да понесе този интерес на пресата заради ролята на Тръмп на световната арена", допълва източник от обкръжението на семейството.

Ванеса се притеснява и за децата си,

след като по Коледа миналата година получава плик, адресиран до нея, с бял прах в него, вероятно антракс. С оглед на сигурността й Ванеса Тръмп е хоспитализирана, макар че, както става става ясно по-късно, веществото в писмото не е застрашавало живота й.

Бракоразводният процес все още не е започнал и според някои източници Ванеса и съпругът й първо ще се опитат да решат спорните въпроси помежду си. Доналд Тръмп, както и преди, живее в общия им дом и

активно общува

с децата им

въпреки много натоварения си работен график. Негов приятел твърди, че позицията му в социалните медии също не е нова. "Доналд винаги е бил смел и агресивен в социалната сфера, няма промяна в позицията му в туитър. Поведението му не се е променило. Той винаги е казвал е това, което мисли, и се е съпротивлявал. Това е неговата личност в туитър".

Според друг източник подадената молба за развод няма нищо общо с политиката. Но изданието "Бъзфийд" отбелязва факта, че Ванеса Тръмп подава молбата си за развод в деня, когато специалният прокурор Робърт Мюлер,

разследващ срещата на Тръмп-младши с руска адвокатка

през 2016 г. по повод компрометираща информация за Хилари Клинтън в предизобрната кампания, изисква документи за бизнеса на президентското семейство. Според информациите в американските медии Доналд Тръмп-младши е бил уведомен предварително от британски посредник, че може да получи някои официални документи и информация срещу Клинтън, които ще бъдат полезни за баща му.

Синът на президента пусна информация в туитър, че трябва да се яви пред сенатска комисия и да свидетелства. Но неговата версия е, че се е срещал с руската адвокатка, за да разбере доколко Хилари Клинтън е годна да бъде президент и че от срещата им в “Тръмп тауърс” не е произтекло нищо.