Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С футболните ултраси шега не бива. Средностатистическият гражданин гледа да мине на другия тротоар, когато срещу него се зададе тълпа от момчета със сини или червени шалчета.

Препоръчително е също да изчакаш и следващия рейс, ако в току-що пристигналия са се натъпкали екзалтирани ултраси.

Представете си сега един от шефовете на агитката на "Левски", който е участвал в най-жестоките фенски мелета и в същото време тренира удари, които безпроблемно убиват неподготвения противник. Шампионът в кикбокса Даниел Илиев обаче се кълне пред "168 часа", че вече се е разделил с ролята на лошо момче и използва убийствените си крошета и ритници единствено в залата.

Един от най-известните "сини" фенове е звезда в т.нар. кървави спортове и ще участва в галавечерта на ММА битките, която за първи път ще се проведе в "Арена Армеец". Дани има изключително

труден съперник

в лицето на Майк Спранг, който тренира в най-добрата ММА школа в света. Нашият биткаджия обаче е свикнал с големите предизвикателства. Животът му сякаш е писан от сценарист на Холивуд, специализиран в производството на спортни драми.

Илиев израства без баща и лесно е въвлечен в света на сенчестите групировки. Младият здравеняк трупа опит в уличните битки и се харесва на големите шефове, които му предричат бляскаво бъдеще. В същото време се запалва по футбола и бързо си проправя път до ядрото на най-опасната фенска фракция в България - "София- запад".

"Сигурно можех да се издигна до високите нива в

организираната престъпност

Просто така ми беше потръгнал животът. Другите момчета татковците им ги водят в спортната зала, за да изразходват излишната енергия. Мен нямаше кой да ме води за ръчичка. Признавам, че направих много грешни стъпки. Имам няколко регистрации за телесни повреди. Доста хора са пострадали заради мен", признава без излишно театралничене Даниел Илиев.

Вместо да го превърнат в закоравял престъпник, ужасите на улицата го убеждават, че това не е правилният път. Роля за пречупването му изиграва и инцидент, който го праща на една ръка разстояние от смъртта. По време на поредния уличен бой коварен съперник вади нож и го забива в кръста на Даниел.

"Можеше да има и фатален край, но се разминах. Нагледах се на подобни неща, направих много глупости и реших да спра. Сам се заведох в залата и започнах с тренировките", разказва Даниел Илиев. Началото е трудно, тъй като никой не го познава и парите са малко. Влиятелни колеги от "София-запад" му помагат финансово да се задържи в спорта и успехите не закъсняват.

"Сега се справям доста по-добре. Вече имам предложения и от чужбина. Поканиха ме дори в Китай, където ММА спортовете са на много голяма почит. Плановете ми са да тренирам здраво, да пътувам по света и да

размазвам мутрите

на противниците ми", зарича се Даниел Илиев. Тези дни кикбоксьорът беше забъркан в скандал с продуцентите на сериала "София ден и нощ". Според клюкарските издания звездата в ММА спортовете отишъл направо на снимачната площадка, за да раздава правосъдие. Разгневил се, след като видял горещите сцени, приготвени за приятелката му Александрина, която играеше Поли в тв поредицата. Самият Илиев обясни в социалните мрежи, че с никого не се е бил, а продуцентите са се отнесли некоректно с приятелката му и това е причината тя да потърси други предизвикателства.