Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гледам и слушам разкритията на Антон Тодоров за "ментарджийското" битие на лидерката днес на БСП Корнелия Нинова и не мога да бъда безразличен. Защото е факт, че чрез т.нар. работническо-мениджърска приватизация правителството на Иван Костов обслужи комунистическата и ченгесарска стопанска номенклатура.

Конкретните обслужвачи също се облажиха от далаверата. И всичко беше "законно", но крайно неморално. Защото, след 45 години комунистически режим, собствеността на държавата да попадне в ръцете на комунисти и обслужващият ги ченгесарски апарат, означаваше само едно – предателство, ОГРОМНО ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо интересите на честните и достойни хора на България. Предателство на хората, които изпълваха улиците и площадите на страната издигайки един лозунг: "Долу БКП!"

Приватизацията, по начина по който бе направена, издигна кадрите на БКП – партийна, стопанска и ченгесарска номенклатура, в по-висок ранг – на "законни" владетели на България. Преди това те бяха незаконни отвсякъде – дошли на власт с преврат, с подкрепата на чужда окупаторска армия, използвали партийното членство за кариера, бяха кредитни милионери, крадци на дребно на държавна собственост. Но едва след приватизацията, в периода 1997-2001 г., България стана реално тяхна собственост.

А това, че някои от "нашите" също се облажиха покрай червените, е позорът, който те ни лепнаха завинаги. Той е неизтриваем и не може да бъде заличен от никакви приказки за "спасение на България", които в ония времена не слизаха от устата на ръководството на СДС. В цялата тази нечувана нечестност и неморалност, Корнелия Нинова е само дребна брънка от веригата, на която днес едва ли някой би обърнал внимание, ако не бе се вживяла в новата си роля, написана ѝ от старите сценаристи – на лидер на БСП. Страшна история. И историческа вина!

Коментарът е от фейсбук