Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: pixabay
СНИМКА: pixabay

Варненската полиция успя да задържи наркодилър, издирван за 4 престъпления, свързани с наркоразпространението във Варна. Той се икравл след първите три ареста. Задържан е на излизане от компютърна зала.

36-годишният Илиян Ст. е привлечен като обвиняем за четири престъпления – държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор в Окръжна прокуратура във Варна.

На 12 юни 2017 г. той бил задържан с 12 дози наркотични вещества, производни на амфетамина. На 27 юли бил установен да държи с цел разпространение 12 пакетчета марихуана. На 13 август в него са намерени и иззети 9 дози амфетамин. При всяко задържане бил пускан от ареста. За всяко едно от тях има образувани предварителни производства, но след последното се укривал. Преди ден е задържан отново с 66,43 грама марихуана и 1,5 грама производни на амфетамина на излизане от компютърна зала на ул. „Отец Паисий“ във Варна.

В срока на предварителното му задържане Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Илиян Ст.