Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Руслан призна вината си за притежанието на общо 206 кутии контрабандни цигари от две различни марки и за нерегламентирана продажба. СНИМКА: Архив
Руслан призна вината си за притежанието на общо 206 кутии контрабандни цигари от две различни марки и за нерегламентирана продажба. СНИМКА: Архив

41-годишният Руслан Диманов от Варна подписа споразумение с покуратурата и получи условна присъда за притежание и търговия на цигари без бандерол. Според споразумението присъдата му е 10 месеца затвор, отложени с 3 години изпитателен срок. Решението е окончателно и влиза в сила веднага.

Руслан призна вината си за притежанието на общо 206 кутии контрабандни цигари от две различни марки и за нерегламентирана продажба. Общата стойност на откритото при обиска у тях е 1770 лева.

Мъжът беше спипан случайно на 18-и май тази година. При рутинен обход в кв. "Владисавово" във Варна полицейски патрул забелязал мъжа и възрастна жена, да се скатават в храстите, близо до автобусна спирка и да разменят пакети и пари. Униформените успели да стигнат само до жената и се оказало, че тя купила 3 картона цигари без бандерол. Малко по-късно разследващите позвънили на вратата на търговеца и в дома му открили останалите папироси.

По данни на съда Руслан не е осъждан досега. Районният съд във Варна наложи за всяко от деянията отделни наказания и определи той да търпи общо най-тежкото от тях.

ой ще трябва да заплати направените по делото разноски и държавните такси. Нелегалните цигари са конфискувани и ще бъдат унищожени.