Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Брад Хауърд се яви на кастинг в музикалното шоу и попита певицата дали ще му даде телефона си. Тя му каза: “Да”

Григор Димитров отбелязва победи на корта по време на турнира от сериите АТР500 в Пекин и се класира на четвъртфинал, а в същото време напорист певец се опитва да му открадне любимата Никол Шерцингер.

Това се случва на фона на твърденията на "Сън", че връзката на родната тенис звезда с музикалната звезда е заплашена от разпад. Причината се криела в невъзможността да напаснат програмите си, така че да им остане време един за друг. За последно двамата бяха на почивка преди три месеца на гръцкия остров Капри, но оттогава поддържат основно дистанционна връзка. Отдадеността на кариерите им изглежда бавно убива любовта помежду им.

Програмата на Димитров е изключително натоварена и той постоянно пътува. Ангажиментите на Шерцингер също я възпрепятстват да бъде до своя любим, като в момента тя се е посветила изцяло на английския X-Factor в ролята си на съдия редом до Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озбърн.

Именно по време на музикалното шоу

се появи и нов кандидат за сърцето на певицата.

Красавецът Брад Хауърд, бивше гадже на най-сексапилната актриса в света за 2015 г. Мишел Кигън, дръзко поиска номера на Шерцингер по време на своето прослушване в X-Factor. Така накара изпълнителката да се изчерви, но и да му гарантира продължаването му в следващия етап на съревнованието със своето "да".

Преди да излезе на сцената, 30-годишният Брад признава пред камерите: "Никол е зашеметяваща. Главно заради нея гледах шоуто през всичките тези годините. Хубаво е да я срещна днес. Просто ще отида и ще се насоча направо към нея".

След изпълнението му Шарън Озбърн изтъкна, че е впечатлена повече от външния му вид, отколкото от гласа му. "Ти си секси мъж, страхотно изглеждаш, но твоят глас е много деликатен", коментира тя.

Никол обаче побърза да го защити: "Деликатно е, но имате красив глас".

По-късно Брад сподели, че се надява обаятелната съдийка да помисли,

да се предаде и да му позволи да я изведе на среща.

В епизод на X-Factor, излъчен преди седмица, певицата пък изненада колегите си в журито, като им каза: "Търся си съпруг."

Далеч от нея, Григор Димитров няма време да мисли за конкуренцията си извън корта. Днес той постигна втора поредна победа в кариерата си срещу Хуан Мартин дел Потро, след като го подчини драматично със 7:6(6), 7:5 за 122 минути игра.