Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Омразата към Америка! Милиони нещастни и комплексирани човешки същества мразят Америка. Ненавиждат нейните свободи и права, демокрация, сила и могъщество,богатства, капитали, банки, технологии, наука, политика, армия, култура. Но както я мразят, така и очите им все в нея се вперени, водят децата си в „Макдоналдс”, натискат се да учат и работят в тая "омразна" Америка, ( в това отношение комунисти и руснаци се оказаха най-повратливи, независимо, че най-много храчат по Америка!), гледат американските филми, слушат американската музика, четат американските книги и си водят записки, когато говорят американските политици. За да не пропуснат най-важното. И макар и да не го признават знаят - в центъра е Америка, а отстрани – държавите се редуват в зависимост от ситуацията. Показателни в това отношение са снимките от конференциите в Техеран, Ялта, Потсдам. За завистниците и клеветниците Америка е това, което те никога не могат да бъдат – държава на успеха, държава дошла от бъдещето и съществуваща в настоящето.

Американомразците мразят „американската мечта“, защото самите те нямат нито цел, нито път в живота. Те са аутсайдери, дори и да са като комунистите –крадци на национално богатство. Те дори не разбират, какво им казвам с тези думи. Всякакви левичарски, националистически, религиозни и безбожни доктрини съществуват върху почвата на антиамериканизма. И непрестанно „доказват” своето духовно скудоумие. Има ги у нас, в Русия и къде ли още не. Но сравнени с Америка изглеждат като досадни конски мухи.

Радикални ислямисти, комунисти и националисти мразят по един и същи начин Америка. Това ги прави "родни братя". Европа само за един век роди и отгледа две антихуманни политически доктрини – фашизъм и комунизъм. „Организира” две световни войни. За болшевишките преврати и революции дори не си струва да говорим. Те показаха на целия свят, какви отвратителни хора живеят по нашите географски ширини. Впрочем, точно от зоната на „отвратителните” и днес струи омразата срещу Америка. Срещу същата тази Америка, която помогна на Европа да преодолее раковите метастази на нацизма и комунизма. Която изпрати децата си да воюват за свободата и демокрацията на Европа. Която вложи много усилия – материални и морални, да ни отърве и от нацистката и от комунистическата зараза, да премахне „империята на злото, да ни отвори очите за ценностите на демокрацията, свободата, благоденствието.

Днес омразата към Америка е „оправданието” на неосъществения човек. Антиамериканизмът е последното убежище и на умиращата комунистическа доктрина.

На 11 септември 2001 г. антиамериканизмът нападна Америка. Но Америка, вярваща в Бога, оцеля и продължи напред. Продължи, защото стремежът на човешкия дух към съвършенство, към ценностите на свободата и демокрацията , към „американската мечта"“, е неунищожим. Той е изначално заложен в човека. И няма сила, която да го унищожи.

Америко, продължавай все така!

Поклон пред невинните жертви на антиамериканизма!

*Коментарът е от фейсбук