Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пещера  СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Пещера СНИМКА: Гугъл стрийт вю

Няколко човека са станали очевидци на убийството на 41-годишната Катя Генова на кръстовище в Пещера, съобщиха за „24 часа“ източници от разследването. Сигналът за жена в безпомощно състояние е бил подаден около 19.30 ч. в петък вечерта от граждани.

Пристигналите на мястото полицейски и медицински екипи установили, че жената е с прободни рани от остър предмет по тялото и лицето. Въпреки усилията на лекарите жената е починала. Установено е, че извършител на престъплението е съпругът на починалата, който се издирва. Двамата живеят в Пазарджик и имат две деца.

След семеен скандал жената напуснала дома им и отишла да живее при родителите си в Пещера. В петък съпругът я проследил и причакал край кръстовище в родопския град. Когато жената се появила, той я пресрещнал и първоначално и нанесъл няколко юмручни удара. След това извадил нож и я намушкал няколко пъти. Убиецът е избягал с кола. Разследващите имат информация за марката и номера на автомобила. Разпитани са свидетелите, които са станали очевидци на убийството. Въпреки това до момента няма и следа от извършителя на тежкото престъпление. Издирването продължава.