Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

600 000 продадени екземпляра от дебютен роман. Това е огромен успех за Рафаел Джордано - консултант по психология и личностно развитие. Тя създава една оригинална книга - “Твоят първи живот започва, когато разбереш, че имаш само един”, в която преплита фикция с реални техники за самоусъвършестване и съвети за по-добър живот. Романът е 57 седмици подред сред първите в списъка на бестселърите във Франция. Чрез главната си героиня - почти 40-годишната Камий - писателката се обръща към много от съвременните хора, които на пръв поглед имат много причини да са щастливи, но се чувстват потиснати и като че ли изгубили вдъхновението за живот.

Камий има съпруг и малък син, добре платена работа като търговски специалист, но се чувства потисната от еднообразното си съществуване и рутината на всекидневието си. Пътен инцидент води до запознанството й с мистичен мъж, който твърди, че е “рутинолог” - специалист, който може да изведе всеки от убийствената рутина на всекидневието и да го “излекува” от унилото съществуване.

Дали това е официално призната професия? Какво значение има всъщност, ако в крайна сметка може да спаси Камий (а може би и читателите) от сивотата и водовъртежа на живота.