Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов във фейсбук:

НЕУДОБНИ ДУМИ: ТА, ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ, ДРУГАРЮ РАДЕВ!

Преди седмица Румен Радев заяви, че трябва "задължително да се осъди нацизма". Тогава писах, че след като осъждаме нацизма и то вече 72 години, е нормално да осъдим и комунизма. При това подсказах на Радев, че има пълното законно основание да направи това. Отговор от Радев не получих.

Стана ясно защо. Защото негов съветник бил Пламен Узунов, който се правел на Хитлер, видно от снимката, а в кабинета му е бъкано от лениновци и сталиновци. Че и с путинисти е пълно, май. Тоя, майтапчията Узунов, е за моментално изхвърляне от президенството, ако Радев държи на думите си за "задължителното осъждане". Останалите, комуноидите, ще продължат да го съветват. Това е ясно.

И няма Радев да осъди комунизма. Защото е шубелия. Защото е заложник на комуноидите. А казват, че бил летец. Какъв ти летец, бе брате? Че нали ако си хвъркал високо със сигурност си видял, че комунизмът е същото зло като нацизма. Нима от високо не се вижда по-ясно?

Та, такива ми ти работи, както би казал Иван Африканович. Но кой е Иван Африканович? И това Радев не знае. Но като не знае поне да изхвърли смешника свой "Хитлер"!