Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата планирайте времето си така, че да отхвърлите забавените служебни задачи. Деловите срещи са успешни и ви носят мечтания успех само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние. От понеделник новите задачи, чието начало поставяте, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете и деловите си срещи, ако сте на ръководен пост и срещите с вашите подчинени, които ще са успешни и ще поставят основата на планирани инвестиции и добри приходи. Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако е доходна. В края на седмицата сте разсеяни, затова е във ваша полза да се откажете от нови договорености и обсъждане на финансови въпроси дори и да ви притискат да отидете на среща.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на хранителни отравяния. Пазете се от стомашни и храносмилателни проблеми. Спазвайте няколко дни диета и не пропускайте да приемате достатъчно течности.

ЛЮБОВ Семейните да си възвърнат доверието в любимите си хора. Несемейните ще срещнат най-сетне любовта. Запознанствата ви носят удоволствието на приятните разговори и може би нова любовна авантюра.