Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бившата манекенка е скачала с бънджи от Аспаруховия мост и е летяла с парапланер

“Материалното ме прави щастлива за много кратко време”, казва депутатката

"Младите, образовани и почтени хора могат да имат доста успешно бъдеще.”

Това смята депутатката от партия “Воля” Боряна Георгиева, едно от новите и млади лица на 44-тото народно събрание, а мнозина биха добавили “и красивите”.

Като бивш топмодел светлокосата дама приковава погледите в парламента. Самата тя твърди, че хубостта винаги й е пречила, защото заради нея трябва да се изправя срещу стереотипите на хората, че е просто празноглава Барби.

Интересът към Георгиева нарасна значително след нейното гостуване в съботно-неделния блок на Би Ти Ви, където попадна под прицела на Жени Марчева. Водещата захапа депутатката, след като показа снимка, на която тя е прегърнала лидера на “Воля” Веселин Марешки.

“Много хубаво сте го гушнали”, каза журналистката и се поинтересува какви са техните взаимоотношения.

Георгиева обясни, че двамата са приятели, и на свой ред попита дали в това има нещо нередно.

В същото време бившата моделка не крие, че с Марешки са близки. Освен всичко тя е регионален директор на аптеките му във Варна.

По нейните думи двамата са се запознали случайно преди доста години покрай общи познати. Според мнозина депутатката и партийният шеф са имали връзка, която вече е приключила, но по всичко личи, че без да пречи на по-нататъшното им служебно партньорство и приятелство.

Боряна Георгиева е завършила управление и мениджмънт и е работила в сферата на туризма. Марчева не пропусна да я подкачи и по въпроса за образованието на депутатката с думите, че всички са учили, но каква по-точно е нейната експертиза, от какво разбира.

“Ние сме екип”, отвръща гостенката.

По време на интервюто Георгиева поясни и че изявите на модния подиум никога не са били нейно основно занимание. И все пак допреди няколко години тя е известна само като топмодел на агенция “ВИП Фешън груп” с афинитет към екстремните изживявания. Тази нейна страст я кара да участва и в шоуто “Форт Бояр”.

Към работата на професионална красавица тя се насочва още 12-годишна, когато семеен приятел предлага да се запише на курсове за манекенки. Няколко месеца по-късно вече посещава уроците на Лили Грънчарова. Така лека-полека започва да се труди пред обектива.

През годините не пропуска да вдига адреналина си, като е скачала с бънджи от Аспаруховия мост и е летяла с парапланер, но подчертава, че я очакват още куп екстремни предизвикателства.

Относно мъжете хубавицата признава, че я интересува повече характерът, отколкото външността.

“Нямам определен тип, що се отнася до визия, но определено харесвам силните мъже. Успели, перспективни и такива, които не се оставят на мама да ги гледа до 45-годишна възраст и не могат да се справят без нея. Самата аз съм силна и не бих могла да приема мъжът до мен да е слаб”, признава Георгиева.

Бившият топмодел обяснява, че именно заради това се възхищава на хора, които знаят какво искат и вярват, че могат да постигнат всичко. На тези, които се борят за това, което искат да постигнат в живота, и не се спират пред никакви пречки.

“Това, което ме прави щастлива, са малките неща. Вниманието на близките ми хора, дребен жест, любовта. Всичко, което не може да се купи с пари. Материалното може да ме направи щастлива за много кратко време”, сигурна е депутатката.