Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Справяте се успешно със задачите на работното си място, но не сте доволни от постигнатото през първите дни на седмицата. Не се поддавайте на опитите да ви отклонят от промяната. Меркурий е ретрограден, затова анализът на вашето поведение ще ви предпази от грешки и ще ви даде знак как да промените себе си. От понеделник намерете начин да се извините, ако не сте били въздържани и сте прекалили с неприязненото отношение към вашите колеги, които няма да ви простят с лека ръка обидните думи, чути от вашата уста, и нападките, в които сте ги нарекли некадърни. Овладейте емоцията. Бъдете предпазливи при изпълнение на вашите служебни задачи. Бъдете активни и не мърморете, ако ви поставят нови задачи. Професионалният успех няма да ви изостави, ако сте дейни. Не обиждайте и не се оправдавайте за грешката си, за да избегнете разочарованията.

ЗДРАВЕ Здравето ви е напълно стабилизирано. Предупреждението е към жените над средна възраст, които имат здравословни проблеми. Добре е да потърсят своевременно специалисти и да се консултират с тях.

ЛЮБОВ Не се изненадвайте от проявите на агресия в личните отношения, защото сте я предизвикали. Отложете вземането на важни решения за бъдещето на вашето семейство. Правото на избор е на брачната ви половинка.