Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Спас Русев Кадър: Нова телевизия
Спас Русев Кадър: Нова телевизия

Когато си купих първата картина, ми донесе много повече удоволствие, а не първия милион в сметката ми, каза бизнесменът Спас Русев в интервю за Нова тв. Не съм от хората, които ще си поръчат "Ролс ройс" или каси с шампанско.

Съвестта ми е чиста и затова мога да се обадя на всеки политик. Политическата нестабилност се отразява на бизнеса, но в наши дни тя излиза от границите на България - вижте какво става в Европа, САЩ. За съжаление политиците по света не успяха да решат един голям проблем - че навсякъде има много бедни хора.

На България й е необходима стабилна политическа обстановка.

Гордея се, че когато царят се върна, представих икономическия му екип, без да познавам никого от тях. Идеята ми беше, че млади, образовани хора трябва да се върнат в България.

Не обичам да говоря за това, което правя като бизнес, но Виваком е публична компания и сделката е успешна. Беше проведена на международен търг.

В България има много сериозни бизнесмени, има и олигарси - и всички ги знаят.

Спонсорски договор с отбора на "Левски" няма, има договор за реклама. Работата на феновете е да подкрепят на трибуните любимия си отбор, а не да участват в управлението на клуба. В момента 20 млн. лв. са задълженията на "Левски". Клубът трябва да намира собствени средства, за да се издържа.

"Левски" ще е толкова голям клуб, колкото може да печели.

Козирка на стадиона ще има, ако има пари.

Не съм се замислял за връщането на Наско Сираков.