Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Служебният премиер Огнян Герджиков отказа да се премести в резиденция "Бояна" за седмиците, в които ще бъде начело на държавата. Професорът предпочете с жена си да останат на стария си адрес в центъра на София. Което със сигурност създаде проблеми на Националната служба за охрана. 

Веднага след встъпването му в длъжност гардовете завардиха кооперацията, в която живее служебният премиер. Специалисти дойдоха да монтират камерите и другата необходима техника за охрана. Явно обаче е било преценено, че няма нужда от будка за часови, каквато имаше по времето когато Герджиков беше председател на Народното събрание. 

За толкова кратко време от НСО са решили да действат с подръчни средства и са паркирали една от служебните коли точно пред входа на кооперацията, в която живее професорът със съпругата си. Тя ще изпълнява ролята на охранителна будка в следващите седмици. Гардовете на смяна се топлят в колата, когато не се разхождат пред външната врата на сем. Герджикови. Съседите със сигурност са доволни от новите мерки, тъй като могат съвсем спокойно да оставят домовете си отключени. Няма кой да пипа!