Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Митьо Очите СНИМКА: Архив
Митьо Очите СНИМКА: Архив

Ауди А6 е било запалено в бургаския комплекс "Меден рудник" през нощта на 20 януари, съобщават от пресцентъра на полицията.

Сигнал за пожара е приет около 04.50 ч. в Четвърто Районно управление.

Колата е бил паркирана пред бл. 66 в комплекса.  На място са пристигнали петима огнеборци, но въпреки намесата им пожарът е унищожил напълно двигателя на аудито, както и броня, фарове с мигачи, предно панорамно стъкло и арматурно табло.

Два други автомобила - Мерцедес С 320 и микробус Форд Транзит, паркирани в съседство, също са засегнати от пламъците. 

Запаленото ауди е с търговишка регистрация, но се е ползвало от 49-годишен бургазлия. Според осведомени става дума за Гочо Карагочев - човек от обкръжението на несебърския наркобос Димитър Желязков-Очите.

 Карагочев бе съпроцесник на Желязков по дело за незаконно притежаван газов пистолет, което се гледа в столицата и завърши с оправдателни присъди, припомнят запознати.

Палежът на аудито не е първата подобна атака срещу бургазлията. През април, 2014 г. отново в к-с Меден рудник където Карагочев живее, бе подпален мерцедесът му. Колата пламнала  навръх Великден, а огледът показал, че скъпото возило е умишлено подпалено – върху тавана на колата е намерено парче плат с мирис на бензин.