Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ. Това каза премиерът в оставка и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната среща на ГЕРБ, предаде „Фокус“. „Искам да благодаря на Цецка Цачева, защото тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", поясни той.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече. "Това е партията, която е убивала и взривявала. Защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там“, допълни Борисов и подчерта, че това е партията, която правила Белене, Ловеч, Скравена.

„Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига г-а Лъжа, да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.

Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете. „Защото от БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.