Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В петък Джони Деп, облечен в костюма си на Джак Спароу от Карибски пирати, посети Лондонската детска болница "Great Ormond Street Children's Hospital", пише Дейли Мейл. Тази болница има специално място в сърцето на актьора, след като дъщеря му Лили-Роус е лекувана успешно от бъбречна недостатъчност там през 2007 година.

Облечен в познатия на мнозина пиратски костюм с дълга перука, мръсна бяла риза, шапка и високи ботуши, Деп обикалял отделенията на болницата, също както направи и миналата година.

Някои от по- младите деца в болницата сигурно са нямали представа кой е той, но тинейджърите със сигурност са разпознали героя Джак Спароу. Страницата на болницата качила снимка от потребител в Инстаграм, която била с надписа: " Това е истинският Джони Деп. Тъкмо дойде в болницата. Толкова съм объркана". 

Миналата година Джони Деп казал пред ВВС, че за него това е подарък. Той добавя, че след случилото се с дъщеря му в тази болница посещенията станали все по- важни. 

"Децата са толкова смели, но да мога да ги накарам да се усмихнат или да се смея с родителите им означава всичко за мен", споделя още актьорът.

 

Джони Деп в "Great Ormond Street Children's Hospital" тази година СНИМКА: Twitter
Джони Деп в "Great Ormond Street Children's Hospital" тази година СНИМКА: Twitter