Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Доналд Тръп СНИМКА: Ройтерс
Доналд Тръп СНИМКА: Ройтерс

В събота вечер избраният за президент на Америка Доналд Тръмп присъства на парти с костюми в дома на семейство Мърсър, едни от най- големите дарители на кампанията му, пише Мирър. 

Темата на събитието, проведено в Лонг Айсланд, Ню Йорк, била "Герои и злодеи", но Тръмп не бил в празнично настроение и пропуснал костюма.

Облечен с обичайния за него костюм и вратовръзка при влизането си в къщата, където репортерите не били допускани, бизнесменът за кратко позирал с вдигнати палци. Когато го попитали като кой е облечен той просто посочил себе си и казал "мен". 

Според говорител на Тръмп, бъдещият президент се отбил за по малко от два часа на събитието и благодарил на Робърт Мърсър и семейството му.

След краткото си посещение на Доналд Тръмп явно му е останало време да гледа "Saturday Night Live". Това се разбира от последвалия пост в Туитър в кой той казва: " Изморих се да гледам "Saturday Night Live"- не става за гледане! Напълно предубедено, не е забавно и имитацията на Болдуин не може да бъде по- зле. Тъжно."